Hund havde skidt på gulvet: Så begyndte robotstøvsugeren

Privatfoto

Det værst tænkelige skete, da Ryans hund havde lavet på gulvet, og derefter ville robotstøvsugeren gøre rent.

Robotstøvsugeren har fundet vej til hjem verden over. Det er en populær løsning i en travl hverdag, da man kan spare en stor del af den tid, der bruges på rengøring.

Læs også

Remee taler ud om svindelsag

For rigtig mange mennesker kan en robotstøvsuger derfor være en glimrende løsning. Desværre kan man dog også komme ud for knap så behagelige overraskelser, når man har en sådan robot kørende rundt i huset. 

Eksempelvis kan man komme ud for, at den er kørt en tur hen over hunden efterladenskaber, hvorefter den er fortsat rundt i huset på sin rengøringsrute.

Privatfoto

Det var netop, hvad der skete for Ryan, som har delt billeder af det syn, der mødte han, da han kom hjem. Robotten havde kørt en hundelort over, hvilket ikke stoppede den. I stedet fortsatte den sin rute rundt i huset, og det endte med hundelort spredt ud i hele hjemmet. 

Ryan Landy, der er ejeren af både robotstøvsugeren og hunden, der i fællesskab gav ham den ulækre overraskelse, bor i Coral Springs i Florida. Én dag kom han hjem til et ildelugtende hjem, og opdagede hurtigt, hvad der var foregået. Det skriver SE og HØR.

Til trods for, at det næppe har været med et smil på læben, havde han alligevel overskud til at dele billeder fra 'gerningsstedet' på sin Facebook-profil.

Privatfoto

"Min nye Roomba kørte over min hunds lort og fortsatte med at ”rengøre” resten af mit hus. Jeg får brug for terapi," har han skrevet som tekst til de to billeder, han har delt på sin Facebook. 

Knap så overraskende er der rigtig mange, der har moret sig på Ryans bekostning, hvilket har medført, at hans opslag er gået viralt på Facebook.

I skrivende stund er der mere end 89.000, der har skrevet en kommentar til de to billeder. Derudover er der også mere end 39.000 personer, der har reageret med et 'like' på opslaget. 

Blandt de mange kommentarer, hvor flere tagger deres venner og bekendte, ser man tydeligt, at folk finder det både hylende morsomt, men samtidig også ekstremt ulækkert. 

Læs også

Solgt i butikker over hele landet: Nu tilbagekaldes øl