Hundeejer efterladt knust: Nu advarer hun andre mod faren

24/7/21 21:26

Mathias Busekist

Foto: Privat
Hundeejeren mistede sin elskede ven på allertragiske vis, hvilket hun ikke ønsker skal ske for andre, hvorfor hun nu forsøger at kaste lys over faren.

Det er ikke ofte, man kan regne med, at det sker, men i år har sommeren for alvor stemplet sig ind i kampen hertilands, hvortil man fik oplyst af vejrguderne, at man skulle forberede sig på temperaturer, som kunne nå helt op omkring 30 grader. 

Temperaturer som ovennævnte kan allerede være næsten uudholdeligt for os mennesker, hvilket måske kan være årsagen tit man sommetider glemmer at have vores firbenede venner i tankerne.

Men det er uhyre vigtigt, at man er meget varsom i den stegende hede, da hunde nemt kan overophede, hvilket en hundeejer oplevede på den værst tænkelige måde. 

Hun oplevede nemlig at miste sin treårige bulldog efter at have luftet hende i varmen.

Nu har 32-årige Laura Kyle dog valgt at dele sin historie og snakker i denne forbindelse med Mirror, som hun fortæller, at hun var ude at lufte sin hund i varmen, da hun regnede med, at det kunne lade sig gøre, hvis hun gjorde det så skånsomt som muligt - og der var da heller ikke noget, der fik alarmerne til at ringe, da de var hjemvendt efter gåturen.

"Der var ingen advarselstegn overhoved, hun sprang ud af bilen og virkede helt tilpas, da vi kom hjem."

Men da hun kom tilbage senere på dagen, var situationen ikke længere, at Betty virkede tilpas, men derimod var hun helt slap og bevidstløs. Lauras tur til dyrlægen kunne ikke gå hurtigt nok, men det var ikke de opløftende nyheder, hun havde håbet, hun ville få. 

Hun fik fortalt, at Betty havde været udsat for et alvorligt hedeslag som havde påvirket hendes hjerne. 

Han så derfor ikke andre muligheder end at aflive Betty senere på dagen. 

Laura har derfor valgt at stå frem med sin tragiske oplevelse med håbet om, at hun kan være med til at skåne mange hundeliv ved at fortælle sin historie og advare andre hundeejere mod faren.