Hundehvalpen Ariel har et yderst mærkværdigt udseende - og derfor blev hun efterladt på en parkeringsplads

Udland
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Den stakkels hvalp blev efterladt helt alene.

Mest læste i dag

Det viser sig, at selv racerene hvalpe ikke altid kan regne med at finde et kærligt hjem.

En forbipasserende opdagede en to måneder gammel Cocker Spaniel-hvalp forladt på en parkeringsplads nær et stort supermarked.

Da han hentede den lille, forstod manden straks, hvorfor nogen havde efterladt den der. Hvalpen havde mere end fire ben, hvilket gjorde det svært for hende at fungere normalt.

En mand, der gik gennem en travl parkeringsplads, fik øje på et lille væsen mellem bilerne. Da han nærmede sig, indså han, at det var en lille Cocker Spaniel-hvalp. Det var tydeligt, at nogen med vilje havde forladt hvalpen der.

Hvalpen så usædvanlig ud med to ekstra bagben. Dette var første gang, manden nogensinde havde set en seksbenet hund, hvilket fik ham til at søge hjælp fra lokale dyreinternatarbejdere.

Hvalpen viste sig at være en hun, ved navn Ariel på grund af hendes unikke kropsform, der ligner en havfrues hale. Ariels ekstra lemmer gjorde det svært for hende at bevæge sig. Medicinsk billeddannelse afslørede, at hun havde to ekstra bagben og begyndelsen af ​​et ekstra bækkenled. Misdannelserne var alvorlige, hvilket gjorde det til en prioritet at finde hende et midlertidigt hjem, hvor hun kunne genvinde tilliden til mennesker og opbygge selvtillid.

Et nyt kapitel for Ariel

Heldigvis trådte nogen hurtigt op for at give Ariel et varmt hjørne, en fuld madskål og al den pleje, hun havde brug for. Ariel nyder i øjeblikket et behageligt liv med sin omsorgsfulde værge.

Det er allerede kendt, at hun skal gennemgå en lang og kompliceret operation, men specialister har besluttet at vente, indtil hun vokser lidt mere. For nu kan Ariel nyde selskabet med kærlige mennesker, mens hun venter på det tidspunkt, hvor hun kan udnytte sin krop fuldt ud.

Specialister er fulde af håb og optimisme, overbevist om, at Ariel har en chance for et normalt og behageligt liv.

Anbefalet til dig