Hunden kan ikke bruge bagbenene: Nu går billederne af ejerens løsning viralt

28/1/23 12:05

Henrik Rothenbücher

Foto: Facebook
Sommervarmen kan være udmattende for de fleste af os. Ikke mindst for vores firbenede venner.

I sommer fik en særlig fotoserie på Facebook stor opmærksomhed. Billederne viser en mand, der ønsker at køle sin hund ned i sommervarmen.

Hunden elsker ikke kun vandet, fordi det kan køle den ned, men også fordi, at den lider af en særlig tilstand.

Hunden kan nemlig ikke bruge sine bagben, undtagen i vand.

Billederne blev delt af Facebook-siden Love What Matters, hvor de fortalte om den rørende historie bag disse billeder, og hvad de forsøgte at indfange med dem.

"Jeg var ved floden, skjult i siv, i håb om at tage billeder af dyrelivet, da jeg så en mand, der bar sin hund ud til vandet og forsigtigt satte den ned. Den gamle hund virkede beroliget og glad for at være i vandet og bevægede sig rundt ved hjælp af sine forben. Da den kom til dybere vand, tog manden hende kærligt i sine arme og førte hende tilbage til det lave vand."

Foto: Facebook

Foto: Facebook

"Jeg gik hen til manden og fortalte ham, at jeg ikke kunne lade være med at tage billeder af ham og hans hund. Han sagde, at han hed Tony, og at hans 13-årige hund hed Maya, som langsomt have mistet bevægelsen i bagbenene efter en ulykke for fem år siden. Tony havde arvet hende fra sin søn, som begyndte at arbejde i militæret 11 år siden, og at Tony og Maya har været uadskillelige siden da."

"Han kan lide at tage hende med til floden, hvor vandet gør det let nok for hende til at bevæge sig på egen hånd."

Foto: Facebook

Foto: Facebook

Gik viralt

Love What Matters fortsætter historien: 

"Jeg gav Tony mit nummer, hvis han ville have billeder af et oprigtigt øjeblik mellem ham og hans Maya. Jeg sendte dem til ham, og han sendte mig et meget sødt takkekort."

"Ud af floden og tilbage til hverdagens kamp gik jeg, styrket af den nåde, jeg havde været vidne til."

Foto: Facebook

Foto: Facebook

Efter at disse billeder blev delt på Facebook to uger efter, at de var blevet taget, har de spredt sig over hele verden. Over 100.000 mennesker har liket opslaget, og blandt de mange, der skriver, finder vi kommentarer som f.eks:

"Jeg har aldrig mødt ham, men jeg elsker ham, og alle, der har medfølelse og ægte omsorgsfuld kærlighed til levende væsener, kan lide ham. Verden har brug for flere som ham. Velsign denne mand."

Du kan se det fulde opslag herunder: