I chok over video: Så nemt kan en rotte komme igennem dit toilet

Af: Thea Andersen

|

11/08/2023

Udland
Foto: Reddit
Foto: Reddit
Bange for rotter? Så lad være med at se videoen.

Mest læste i dag

En chokerende video, der viser, hvor let det er for en rotte at kravle op gennem dit toilet, er igen dukket op på nettet og skræmmer folk fra vid og sans. I videoen ser man et toilet, der er skåret over på midten, og en rotte, der bevæger sig fra vandrørene og op gennem toilettet, skriver LADbible

En bruger på Reddit, der går under navnet 'padmanabhapillai', delte videoen på forummet med billedteksten: "Se, hvor let en rotte kan klatre op gennem dit toilet."

I videoen klatrer rotten op ad vandrøret, stopper kortvarigt ved en bøjning og ender så i toiletkummen - på meget få sekunder. Ligesom en slags olympisk mester i toilet-klatring. Dette er ikke noget, nogen nogensinde havde behov for at se...

"Ny frygt," skrev en Reddit-bruger til videoen.

"Derfor skyller jeg ud, inden jeg sætter mig, og prøver at tømme tarmene hurtigt nok, så rotten ikke kan klatre tilbage igen," lød det fra en anden, mens en tredje skrev:

"Hvis min kone ser det her, får hun fjernet vores toilet, når jeg tager på arbejde. Tak for fanden!"

Foto: Reddit

Nogle mennesker har også delt deres egne oplevelser med rotter i toilettet.

"Min hund var i stuen en dag og begyndte at gå hen mod gangen. Den stoppede af sig selv og snusede under badeværelsesdøren. Jeg åbnede døren og tænkte, at måske var der blevet spildt noget - og det var det, han kunne lugte. Men der var en kæmpestor rotte, der stirrede på mig på toiletsædet," fortæller en bruger.

"Dette er så mærkeligt. Mine naboer og jeg bor i en by lige ved siden af et kæmpestort nyt byggeprojekt. Vi har problemer med rotter, der bliver drevet ud af byggeriet og forsøger at trænge ind i vores hjem," lød det fra en anden, der tilføjede:

"Min nabo fortalte, at der var vand overalt på deres badeværelse, og de kunne ikke finde ud af hvorfor, men fandt til sidst ud af, at rotter kravlede op gennem toilettet og løb rundt på badeværelset. Jeg ville virkelig ikke tro på ham, for søren da."

Du kan se videoen via dette link.

Anbefalet til dig