I dag er hun dækket af tatoveringer: Nu viser hun, hvordan hun så ud før

Foto: TikTok
Foto: TikTok
Næsten hele hendes krop er dækket af tatoveringer. Nu viser hun, hvordan hun så ud, inden blækket tog over.

Mest læste i dag

Taylor Leigh lægger ikke skjul på, at hun er glad for sine tatoveringer. Faktisk er hun ikke et sekund i tvivl om, at hun ser bedre ud nu, end hun gjorde, inden hun fik sine mange tatoveringer lavet.

Det har hun gjort klart i en ny video, som hun har delt på det sociale medie TikTok med følgende titel: 'Taylor fra High School er så pinlig'.

I denne video har hun også delt et billede af, hvordan hun så ud, inden hun besluttede sig for at få tatoveret en stor del af sin krop.

Derudover har hun også inkluderet en video af sig selv, der viser, hvordan hun ser ud nu. Her viser hun også en række af sine mange tatoveringer frem.

I dag har hun tatoveringer på en stor del af sin krop. Det inkluderer både hendes arme, hals, bryst, mave og ben. Derfor er det kun ganske få steder, hvor hun ikke har en eller flere tatoveringer.

Foto: TikTok

Ikke nok med ovenstående, så har hun også valgt at få lavet tatoveringer på sine fingre, hvilket naturligvis er svært at skjule, selvom hun vælger at iføre sig en langærmet trøje.

Taylor har også afsløret, at der er mange, der har spurgt hende, hvorfor hun har valgt at få lavet så mange tatoveringer.

I denne forbindelse lægger hun ikke skjul på, at hun så meget anderledes ud før. Desuden fortæller hun også, at der er en helt særlig årsag til, at hun har valgt at blive tatoveret.

Foto: TikTok

"Når alle spørger, hvorfor jeg er dækket af tatoveringer?" siger hun i en anden video, hvilket hun følger op med: "Alle skal dø og ingen kommer til at huske dig, så hvorfor ikke."

Videoen er blevet optaget af Taylor selv, mens hun sidder i en bil. Her viser hun også sine tatoveringer frem iført en lyserød bikini.

Desuden vælger hun også at runde videoen af med manér. Til slut sender hun nemlig en langefinger afsted til dem, der ser med.

Anbefalet til dig