Ida besøgte sin mors kirkegård og gjorde bizar opdagelse: Du taber kæben, når du ser, hvad hun fandt

13/07/2023

Jesper Bengtson

Foto: Privat
På kirkegården gjorde hun en særdeles chokerende opdagelse

Mest læste i dag

"Det var noget af et syn, og jeg håber aldrig, jeg skal se det igen. Jeg må have lignet en raket der stod der."

Sådan lyder ordene fra Ida Jacobsen til Dagbladet efter lørdagens chokerende hændelse. Da hun passede sin mors grav, havde hun nemlig opdaget noget yderst chokerende i blomsterbedet til nabograven.

Ved første øjekast kunne hun ikke sætte finger på, hvad det var hun havde det. Hun troede til at starte med, at det var en stor, brun snegle, men hun indså hurtigt, at det var noget meget større.

"Det var en saftig lort. Den var stor nok til at dække hele min hånd, da jeg tog den op med en pose", forklarer hun.

Ida var kort efter sin chokerende opdagelse ikke et sekund i tvivl om, at der var tale om afføring fra en hund.

Hun besøger ofte sin mors grav, og plejer derfor at vande nabogravene, når hun alligevel er på besøg. Det var også, da hun var i gang med at vande, at hun gjorde sin opdagelse.

Ida fortæller yderligere, at hun finder det heldigt, at hun nåede frem før gravens ejere. Hun havde en pose med, og fik fjernet afføringen med det samme, da hun ville have sat pris på at undvære sådan et syn på sin egen mors grav:

"Hvis det havde været min mors grav, var jeg blevet knust. Det er et hvilested", lyder det fra hende.

Kirkegården i Lørenskog i Norge er ifølge Ida et smukt og populært vandringsområde. Hun peger på, at hundeejere også er velkomne, men understreger, at de skal medbringe en pose, hvor hun i den forbindelse sender en stikpille til de hundeejere, der ikke samler op efter deres kæledyr:

"Hvis du har råd til en hund, har du råd til en pose."

Norsk Institut for Naturforskning (NINA) siger til Dagbladet, at afføringen potentielt kan være fra en elg, og at det er svært at få et godt indtryk af størrelse og form ud fra billedet.

Herunder kan du se billedet af Idas fund:

Foto: Privat

Anbefalet til dig