Ikke alle keder sig i coronatiden: Går i karantæne med 20 elskerinder på luksushotel

01/4/20 10:05

Nanna Christina Smidt

Dette er et modelfoto. Kongen har lidt flere elskerinder end denne mand. Foto: Shutterstock.
For de fleste er karantænen under coronakrisen lidt kedeligt, og for mange er det også en ensom tid. Men for den Thailandske konge er livet en leg og han kommer helt sikkert ikke til at føle sig ensom.

 

 

Selvom de har forbudt forsamlinger over 2 personer i Tyskland, så gælder det åbenbart ikke den Thailanske konge, som har slået sig ned på et luksushotel med ikke mindre end 20 elskerinder.

Får stor kritik

Det er ikke gået ubemærket hen, at Thailands konge, den 67-årige Maha Vajiralongkorn, er gået i isolation. Han valg møder da også voldsom kritik. Men ikke så meget, at han er gået i isolation, men mere for sin noget specielle måde at gå i karantæne på. Det skriver Se & Hør.
 

Selvom man er 67 år, kan man sagtens hygge sig med en masse damer. Det Maha Vajiralongkorn er Thailands konge et levende bevis på.

Han har klogt nok besluttet sig for at gå i isolation for at undgå at blive smittet af coronavirus. Men modsat de flest er han er ikke gået i karantæne alene, men derimod med mange kvinder.

Karantæne på luksushotel

Kongen har valgt at gå i karantæne på luksushotellet Grand Hotel Sonnenbichl i byen Garmisch-Partenkirchen i Tyskland,. Her har han booket alle værelser, så der kan rigtig hygges igennem.

Men han er ikke alene. Han har nemlig medbragt et hav af tjenere og 20 konkubiner.

Blanding mellem kone og elskerinde

Konkubine er et ukendt ord i Danmark, men det kan betegnes som en kombination af en elskerinde og en kone.

Kvinden der lever i et ægteskabslignende forhold sammen med en mand med højere social status.

Men det er altså ikke nok med en kvinde for Maha Vajiralongkorn – man er vel konge. Så de 20 kvinder er nu indlogeret på luksushotellet, som ellers som andre hoteller i Tyskland burde være lukket.

Dette hotel har dog fået en særlig tilladelse af myndighederne til at holde åbent for den Thailandske konge. 

Der skal vel være lidt fordel ved at være kongelig.