Ingen forstod hvorfor det gik så langsomt i supermarkedets kø: Da de så sedlen ved kassen gik det op for dem

Foto: Facebook

Det var først da kunderne så sedlen ved kassen, at de opdagede hvorfor det gik så langsomt.

For mange kan det være enormt stressende at stå i kø i supermarkedet. Foran dig er der mange andre kunder, der også skal betale for sine fyldte indkøbsvogne. Der er meget der kan forsinke køen - folk fumler med betalingen, prisen på en vare mangler eller noget kan blive slået forkert ind.

Det er især en stressende affære, hvis man har noget at nå og alligevel må væbne sig med tålmodighed. Det er dog ikke kun for den der står og venter i køen, at det kan være stressende - også for dem der får forsinket køen, kan det være utroligt stressende. 

Læs også

Nu beder flyselskab passagerer om at veje sig inden afgang

I et supermarked i Skotland, gik køen utroligt langsomt ved en af supermakedets kasser.

Da kunderne nåede op til kassen, gik det langt om længe op for dem hvorfor. Det skriver The Sun.

Den afslappede kasse

Supermarkedet havde nemlig tænkt lidt ekstra på de mennesker, der har brug for mere tid, når de skal betale for deres varer. Derfor valgte de at åbne en helt speciel kasse, hvor man ikke skal være bange for at stresse over, om man forsinker køen.

Kassen var særligt til ældre og folk med lidelser der gør, at de ikke reagerer lige så hurtigt.

Foto: Facebook

Supermarkedet Tesco i den skotske by Forres, havde derfor valgt at lave en såkaldt ‘Relaxed Checkout’ som i bund og grund kan oversættes til den afslappede kasse.

Denne kasse var altså beregnet til, at kunderne ikke skulle stresse og skynde dig, når de skulle lægge deres varer på båndet, og når de skulle betale.

Læs også

Rebecca får sit livs chok: Bliver gravid igen, mens hun allerede er gravid

De kunne dermed trække vejret dybt, og tage sig god tid, uden at skulle føle de dræbende blikke fra andre kunder i butikken, der havde travlt.

Særligt til folk med hukommelsesproblemer

Ideen opstod da en demensrådgiver ved navn Wendy Menzies besøgte Tesco-butikken i Skotland. Hun afholdt et seminar i byen omkring Alezheimers og demens, da der desværre var mange borgere i den skotske by, der var ramt.

Foto: Facebook

Hun opfordrede derfor butikken til at lave en kø, der var særligt beregnet til disse mennesker, da folk med hukommelsesproblemer let kan føle sig pressede i stressede situationer.

På skiltet stod der følgende:

Foto: Facebook

“Den afslappede kasse. Vær velkommen til at tage så lang tid, du har brug for til at foretage din betaling. Bemærk venligst, at du kan opleve længere ventetider ved denne kasse."

 

 

 

 

Læs også