Ingen gætter at Annamaria er 52 år gammel: Nu deler hun sin hemmelighed til evig ungdom

05/09/2023

Jesper Bengtson

Foto: TikTok
Der er sågar nogle, der ikke tror på, at hun er 52.

Mest læste i dag

En mor ved navn Annamaria troede, at hendes sjove og spændende liv ville være forbi, så snart hun blev 50, men i stedet valgte hun at ændre sit liv.

I stedet for at være ked af det over, at hun nu var fyldt 50, justerede Annamaria både sin kost og sin livsstil.

Det har resulteret i, at folk ikke tror deres egne øjne, når de ser hende og samtidig hører hendes alder. Det skriver Daily Star.

Du kan se, hvordan den 50-årige kvinde ser ud i bunden af artiklen.

Annamaria, der er mor til tre, fortæller, at hun føler sig ‘fit og brandvarm’ og viser jævnligt med sin flotte figur frem på de sociale medier.

Den 52-årige har siden lagt billeder op af sine eksotiske udlandsrejser, nærende måltider, skønhedstips og sit familieliv med sine døtre og sin mand. 

Hun startede hele sin livsstilsændring under lockdown, hvor man var blevet sendt hjem:

“Det hele startede under lockdown, da jeg var ved at gå fra mit sind, så jeg begyndte at styrketræne i haven. Efterhånden som jeg blev mere selvsikker og stærkere, vovede jeg mig så ud på gymnastiksalen og begyndte virkelig at presse mig selv.”

“Styrketræning er så godt for kvinder. At føle sig stærkere får dig til at føle dig så meget mere styrket, og du kan maksimere dine resultater ved at tilføje protein til din kost og øge dit kalorieindtag.”

Folk hele verden over måber over, hvordan Annamaria ser ud i en alder af 50 år, og nogle tror ikke på, at hun taler sandt, fordi hun ser så ung ud. 

Du kan se en video af hende lige herunder:

Anbefalet til dig