Insider med trist Kate Middleton nyt

Af: Redaktion .

|

25/05/2024

Udland
Foto: B. Lenoir / Shutterstock.com
Vi kommer ikke til at se mere til hende i 2024.

Lige nu læser andre også

Prinsesse Kate, en af de mest populære figurer i det britiske kongehus, vil ikke deltage i nogen officielle pligter resten af året, afslører en kilde tæt på kongehuset.

Denne nyhed kommer efter, at prinsessen tidligere på året offentliggjorde sin kræftdiagnose, hvilket chokerede både nationen og verden.

I marts annoncerede den 42-årige prinsesse Kate i en rørende video, at hun var blevet diagnosticeret med kræft. Denne ærlige og følelsesladede meddelelse rystede ikke blot den britiske befolkning, men det meste af verdenen.

Siden da har hun været fraværende fra offentligheden for at fokusere på sin behandling og helbredelse.

En kilde tæt på kongehuset har nu bekræftet, at der ikke er nogen planer for prinsesse Kate om at deltage i offentlige arrangementer eller optrædener i den nærmeste fremtid.

"Der er mange mennesker involverede i at vide, hvad de fremtrædende personer i kongehuset skal i lang tid i forvejen. Jeg har fået fortalt, at Kates kalender for året er tom. Der er ikke planlagt noget. Hun kommer måske ikke til at optræde offentligt resten af året," fortæller en unavngiven kilde til det amerikanske medie The Daily Beast.

På trods af hendes fravær fra offentligheden er det muligt, at prinsesse Kate vil kommunikere med offentligheden gennem sociale medier. Kilden tilføjer:

"En ny videobesked, der opdaterer nationen om hendes helbredstilstand, kan ikke udelukkes. Det har vist sig at være en effektiv måde at adressere spekulationer og give en direkte opdatering."

Det er nu fem måneder siden, prinsesse Kate sidst blev set offentligt, og hendes fortsatte fravær har naturligt ført til bekymringer blandt hendes mange støtter.

Den kongelige familie har dog opfordret til respekt for hendes privatliv i denne svære tid.

Anbefalet til dig