Jamie Oliver konkurs – Skyldte absurd beløb

08/01/2020

Nanna Christina Smidt

Foto: Shutterstock. Billede af Jamie Oliver.
Selvom det er over et halvt år siden, at TV-kokken Jamie Olivers restaurantkæde Jamie’s Italian gik konkurs. Så er der stadig ballade. For ikke nok med at 22 restauranter er blevet lukket, og 1000 medarbejdere mistede jobbet, så står kreditorerne også over for et kæmpe tab.

Mest læste i dag

Der er ingen penge til kreditorer efter Jamie Olivers konkurs. Det står nu klart. Derfor kommer hundredevis af underleverandører til at miste mange millioner.

Mister selv 500 millioner

Jamie Olivers personlige selskab Jamie Oliver Holding lider også et tab på 500 millioner kroner. Det skriver Berlingske.

Men det er ikke kun Jamie Oliver, der har mistet penge. De mange kreditorer mister 700 millioner, som altså er ud over de 500 millioner, som Jamie Oliver mister i eget selskab.  

Leverandørerne bliver de største tabere, men også HSCB som er den bank, der lånte penge ud til projektet.

Klar til nyt eventyr

Jamie Oliver ser ikke ud til at lide stor nød, selvom han har mistet 500 millioner, og han er allerede klar til nye eventyr.

Han er nemlig i gang med at lancere Jamie Oliver Kitchen, og det forventes der at komme 21 nye restauranter. Det nye koncept kommer til at handle om lokal mad morgen, middag og aften.

 

Anbefalet til dig