Jane vandt 8,7 millioner kroner som 17-årig: Ville ønske hun aldrig havde vundet

11/09/2023

Jesper Bengtson

Foto: Instagram
Livet blev ikke sukkersødt, bare fordi hun vandt de mange penge.

Mest læste i dag

De fleste af dem, der spiller Lotto, Eurojackpot og hvad det ellers hedder, har en drøm om at vinde den helt store gevinst.

Men der er også en bagside af medaljen ved at vinde så mange penge, og en tidligere EuroMillions-vinder ved navn Jane ville i dag ønske, at hun aldrig havde vundet 8,7 millioner kroner.

Det skriver Daily Mail.

Da Jane var 17 år gammel vandt hun svimlende 8,7 millioner kroner i EuroMillions, men det gjorde hendes liv ti gange værre:

“Jeg troede, det ville gøre det ti gange bedre, men det har gjort det ti gange værre”, udtalte Jane til Sunday People.

I dag ejer hun flere ejendomme, men alligevel ville hun ønske, at hun kunne få sin gamle hverdag tilbage.

“Mit liv ville være så meget lettere, hvis jeg ikke havde vundet”, siger hun i forlængelse af, at hun fortæller, at hendes hverdag er blevet mere stressende.

Jane har også haft svært ved at finde ægte kærlighed uden at blive udnyttet for sine penge og savner de mere simple ferier, som hun plejede at være på før sin vinderstatus.

Hun er nu fortaler for, at man bør være fyldt 18 år for, at man kan spille diverse lotteri-spil, og hun har endda overvejet at sagsøge operatøren bagved, Camelot.

Til trods for at Jane har overvejet at sagsøge Camelot, har hun aldrig seriøst overvejet at give afkald på sin formue.

Janes liv og beslutninger har været offentligt omtalt, herunder hendes tidligere forhold og kirurgiske indgreb, som hun har brugt sin formue på.

Camelots repræsentant har understreget, at de fortsat støtter Jane og andre vindere og tilbyder support, men det er op til vinderne at beslutte, om de ønsker at tage imod denne hjælp.

Anbefalet til dig