Jeanette købte bamser for 1.100 kroner: Da hun kommer hjem, gør hun chokerende opdagelse

Udland
Foto: YouTube / OBS: Genrefoto
Foto: YouTube / OBS: Genrefoto
De har aldrig før brugt så mange penge på bamser.

Mest læste i dag

En mor ved navn Jeanette var på loppemarked med sin søn, da de endte med at købe to bamser til en samlet værdi af 1.100 kroner.

Senere ville de to dog gøre en chokerende opdagelse om en af de to bamser.

Det skriver The Mirror.

Grunden til at bamserne var så dyre skyldes, at de stammer fra helt tilbage til 1905, hvorfor den 60-årige mor og voksne søn købte dem.

Og der var særligt en grund til, at de havde købt den ene af bamserne:

“Jeg havde bare en følelse - en mavefornemmelse. Jeg syntes, han lignede en Steiff-bjørn, et mærke, der kan være værdifuldt. Jeg overtalte Kyle (søn, red.) til at skille sig af med det største beløb i kontanter, vi nogensinde har brugt ved et loppemarked - 1.100 kroner for to bamser.”

Da mor og søn kom hjem delte de deres fund på loppemarkedet på de sociale medier. Sønnen tog også kontakt til en ekspert for at finde ud af, hvad bamsen var værd.

Da eksperten, Charles, svarede, var der gode nyheder til mor og søn, der blev chokerede over, hvor meget bamsen egentlig var værd:

“Mig og mor var virkelig overraskede, da vi modtog værdiansættelsen. Vi anede ikke, at bjørnen kunne være så meget værd. Vi ville have været glade, hvis vi havde fordoblet vores penge med en værdiansættelse på omkring 2.200 kroner.”

Det viste sig nemlig, at bamsen havde en værdi til omtrent 50.000 kroner, hvilket var kommet bag på Jeanette og hendes søn Kyle, selvom hun havde haft en god mavefornemmelse med købet.

Bamsen er fra 1905, og den har en mohair-frakke, originale øjne med støvleknap, syet smil og runde ører.

Anbefalet til dig