'Jeg er 19 og min mand er 42 - mange kalder det ulækkert, men det er ægte kærlighed'

Udland
Foto: TikTok
Foto: TikTok
En kvinde, hvis kæreste er 23 år ældre end hende, raser mod de mange personer, der kalder deres forhold for ulækkert.

Mest læste i dag

Man siger, at ægte kærlighed ikke har nogen alder. Og et par fra Storbritannien har valgt at støtte op omkring dette, da der er mere end 20 år mellem dem.

Til trods for, at hun vidste, at det ville føre til kritik på nettet, valgte den 19-årige Courtney Louise McVay alligevel at dele en video på det sociale medie TikTok, hvor hun stod frem med sin kæreste, der er 42 år gammel.

Det skriver det britiske medie The Sun.

"Så længe du er myndig, og det ikke for eksempel er en 30-årig, der er sammen med en 15-årig, så er det fint," lyder det fra Courtney.

"Du kan ikke vælge, hvem du bliver forelsket i. De følelser kommer bare."

Det er dog ikke alle, der er enig med hende i dette, hvorfor hun har oplevet, at der er mange personer på nettet, der har kaldt deres forhold for 'ulækkert'.

Nu har Courtney selv talt ud omkring den store mængde kritik, som hun er blevet udsat for. I denne forbindelse har hun fortalt, at hun ikke havde regnet med at blive forelsket i en mand, der er meget ældre end hende.

"Jeg regnede ikke med, at da jeg fyldte næsten 20 år, at jeg skulle være sammen med en på 42 år. Det kom bare naturligt," lød det fra hende.

"Men at folk skal hade på andre piger, er ulækkert. Og så kommenterer folk 'farproblemer' - og nej. Jeg elsker ham bare. Jeg elsker manden. Personligt tror jeg, at alder kun er et tal, når man når den lovlige alder."

Hun har delt en række billeder af hende og hendes kæreste i en video, som er gået viralt på det sociale medie TikTok.

"Jeg er ligeglad, hvis jeg bliver hadet. Jeg elsker ham mere end livet," har hun skrevet som tekst til videoen.

Siden den er blevet delt, er den blevet set mere end 1,6 millioner gange. Dette har også ført til, at der er mange, der har valgt at dele deres mening om det.

"Spørgsmålet er, hvad en 42-årig vil med en 19-årig? Det er bare forkert," skrev en.

"Han var 23 år, da du blev født," lød det fra en anden

"Jeg mener... Når han er gammel nok til at være din far, er der noget galt," skrev en tredje.

Ganske vist var der mange, der gav udtryk for, at de mente, at det var forkert. Der var dog også andre, der skrev, at de ikke kunne se problemet i det.

"Alder er bare et tal. Hvis du er glad, og du har det, dit hjerte ønsker. Det er alt, der betyder noget,'' lød det fra en.

"Jeg har altid haft et problem med aldersforskelle, indtil jeg mødte min partner. Det er det lykkeligste og sundeste forhold, jeg nogensinde har været i. Er glad for, at du er lykkelig," skrev en anden.

Anbefalet til dig