Jenna klagede over naboens højlydte 'aftenhygge': Hvad der så skete, havde hun aldrig forventet

Foto: YouTube / OBS: Genrefoto
Hun kunne ikke sove grundet sin nabos højlydte lagengymnastik.

Mest læste i dag

De fleste, der har boet i et lejlighedskompleks eller lignende, har prøvet at høre naboernes ‘aftenhygge’ gennem væggene.

19-årige Jenna er en af dem, der netop har oplevet dette. En nat kunne hun ikke sove, fordi der blev gået til stålet inde hos naboen.

Derfor besluttede hun sig for at skrive en venlig klage til naboen for at gøre vedkommende opmærksom på, at hun ikke kunne sove for støjen.

Men hvad der så skete, havde hun aldrig forestillet sig. Sådan skriver Newsner.

På sedlen hun ville aflevere til sin højlydte nabo, skrev hun følgende:

“Hej nabo. Hav sex lidt mere stille, tak. Nogle af os prøver at sove uden at blive mindet om, hvor ensomme vi er… I er velkomne til at elske med hinanden, så meget I vil. Men vær sød at have det sjovt med en lavere lydstyrke. Tusind tak!”

Da sedlen var skrevet færdig puttede hun sedlen ind under naboens dør, hvorefter hun smuttede ind i sin egen lejlighed med det samme.

Blot få minutter efter hørte hun noget ved sin egen dør. Det var et svar fra naboen, og det var ikke det svar, hun havde forventet:

“Kære nabo. Jeg er så utrolig ked af dette. Jeg var ikke klar over, hvor højlydt jeg var, og ja, du ved, nogle gange er det ret sexet at have højlydt sex, men det var åbenbart på din bekostning, hvilket jeg er så ked af”, lød det fra naboen, der fortsatte:

“Jeg vil helt sikkert forsøge at have min lille sjov på et væsentligt lavere lydniveau. Og du, bare rolig, du vil ikke være alene for evigt. Den rigtige person vil dukke op, når tiden er inde. Jeg var single i 18 år.”

Udover de søde ord så havde Jenna også modtaget en chokoladebar som undskyldning, hvilket hun delte på sin X-bruger (tidligere kendt som Twitter-bruger, red.). Det kan ses herunder:

Foto: X (Twitter)

Anbefalet til dig