Jennifer har været afhængig siden hun var 5 år: Du gætter aldrig af hvad

27/1/23 18:59

Mathias Busekist

Foto: YouTube/TLC
Man siger, at alle er afhængige af noget, men du ville nok ikke antage, at det "noget", i denne kvindes tilfælde, var at spise madrasser.

Der er så mange ting og sager, man kan blive afhængig af i denne verden. I disse dage er der eksempelvis flere mennesker, der søger hjælp til at slippe af med en afhængighed af computerspillet end til rygekokain.

Dertil kommer de mennesker med alvorlige vaner, som holder afhængigheden ved lige i årevis, herunder Andy Currie, der blev afhængig af Pepsi og drak 30 dåser om dagen i 20 år.

Når det hele lægges sammen, er der tale om cirka 220.000 dåser - eller syv millioner sukkerknalder.

Der er dog også de mennesker, der lider af nogle lidt mere mærkværdige afhængigheder.

Det omfatter blandt andet Jennifer, der er afhængig af at spise madrasser.

Jennifer medvirkede i TLC-showet "My Strange Addiction" for at forklare om sin afhængighed. Her afslører hun blandt andet, at hun indtager cirka en kvadratmeter madras dagligt.

Herefter afslører hun, at hun spiste sin mors madras efter at have spist alle sine egne.

"Jeg kan godt lide min madras uden noget - ingen mayonnaise, smør eller noget," siger hun og tilføjer:

Jennifer forklarede, at hun først begyndte at spise madrasser, da hun var blot fem år gammel, mens hun samtidig spiste af familiens bilsæder.

Selv om hun endnu ikke er blevet ramt af helbredsproblemer som følge af hendes afhængighed, indebærer den stor risiko for leverskader eller tarmblokeringer, som i værste fald kan føre til døden.

Foto: YouTube/TLC

Foto: YouTube/TLC

Jennifer er dog ikke alene med sin spøjse spisevane.

Michel Lotito er eksempelvis blevet kendt for at spise sig igennem ting og sager såsom glas og metal.

Han fik Guinness World Record for den "mærkeligste diæt", og lægerne fastslog, at han havde en spiseforstyrrelse kaldet "pica", hvor en person har trang til at spise ting, der ikke er mad.