Jennifer Lopez i chok: Familien blev angrebet i haven

17/04/2023

Nicolai Haugsted

Foto: Shutterstock
Hvad der skulle have været en hyggelig påskesøndag, fik en truende afbrydelse

Mest læste i dag

Det er for mange familier en hyggelig tradition, at bruge påskesøndagen på skattejagt i haven efter påskeharens chokoladeæg.

Det samme gjorde sig gældende for den amerikanske mor, Jennifer Lopez, da hun og hendes familie i delstaten Connecticut havde gjort sig klar på at fejre påskedagen med slik og godt humør.

Men jagten på chokoladeæggene i haven endte brat, da en flok uventede gæster dukkede uanmeldt op i familiens baghave, skriver det amerikanske medie UPI.

“Pludselig hørte jeg bladene rasle fra busken. Jeg tænkte først at det nok blot var et egern eller jordegern. I stedet fik jeg et alvorligt chok, da jeg kiggede ud og fik øje på en bjørnemor og dens unger. Den begik sig på tværs af haven, og gik i gang med at æde chokoladen”, udtalte Lopez til lokalnyhederne WFSB-TV

Ifølge Connecticut Department of Energy and Environmental Protection er amerikanske sortbjørne ikke ualmindelige at finde i lokalområdet fra midten af marts, da vinterhiet er overstået, og dyrene er sultne.

Selvom familien fik sig et chok, kom ingen til skade, og bjørnene forlod ejendommen efter de sidste rester chokolade var spist op.

Inden det store dyr forsvandt, nåede Lopez at filme den sultne bjørn sikkert fra hendes stuevindue.