Jennifer Lopez viser sig frem fra ny vinkel: Sådan har du aldrig set skønheden før

08/05/2023

Nicolai Haugsted

Foto: Shutterstock
Jennifer Lopez giver hendes følgere et ærligt - og sjældent - indblik

Mest læste i dag

Den 53-årige Hollywood-skønhed Jennifer Lopez viste sin naturlige skønhed frem i et nyt opslag på sociale medier, hvor hun delte en makeup-fri hudplejevejledning.

I videoen, der er uploadet til JLO Beauty Instagram-side, brugte J-Lo sine egne produkter, mens hun gav den glamourøse tutorial.

Hun fortalte sine følgere: "Mange af jer har spurgt, hvad der er mit hurtige fem-minutters look, og jeg kalder det Bronx gudindeglød, og det er fire nemme trin." fortæller hun.

Lopez anvendte serum på sit ansigt og sagde: "Dette er til, når du har brug for at gøre dig virkelig hurtigt klar til en sjov 'girls night out', og det skal ikke være for besværligt.

J-Lo anvendte derefter nogle af hendes fugtighedscremer på ansigtet, før hun tilføjede øjencreme til hendes øjenlåg, hage og panderynker. Hun fuldendte sit dugfriske look med et strejf af læbepomade og sagde:

"En lille smule læbepomade har aldrig skadet nogen." fortæller hun.

Hun glattede derefter hårene ved sin hårgrænse og tilføjede:

"Hvis du virkelig vil tage det til et 'nyt niveau' skal du bare lægge babyhårene lidt ned."

Kort efter at have delt vejledningen på sociale medier, blev Jennifer oversvømmet med komplimenter fra hendes begejstrede følgere.

En beundrende fan skrev: "J-Lo, mange tak for dette. Elsker dig." En anden superfan bemærkede: "Du ser altid så godt ud," mens en tredje tilføjede: "Ingen gør det helt som dig."

Dette sker få dage efter, at Hollywood-kendisen blev fotograferet nær ABC-studierne i New York City iført et smukt monokromt ensemble med en lang grå frakke og en matchende dragt.

Foto: Instagram

Foto: Instagram