Jennifer scorede vild lotto-gevinst: Ugen efter skete der noget helt utroligt

06/12/2023

Mie M.B

Foto: Shutterstock
Præmien var på omkring 345.000 kr.

Mest læste i dag

En kvinde fra Virginia kunne ikke tro sine egne øjne, da hun vandt i det samme lotterispil to gange på præcis én uge. Jennifer Minton vandt først $50.000 (ca.345.000 kr.) den 10. oktober ved at spille det online spil Safari Quest. Det skriver mediet Southern Living.

"Der var utrolig meget glæde," lyder det i en meddelelse fra Virginia Lottery.

Præcis én uge senere, den 17. oktober, sad Minton omkring et lejrbål og spillede spillet igen. Da hun så jackpotten på spillet nulstille, tænkte Minton: "Åh nej, nogen har lige vundet. De er så heldige!" Men da Minton kiggede på skærmen igen, indså hun, at det var hende, der var den heldige.

For anden gang vandt hun dermed en jackpot på $912.936 (ca. 6,3 mio. kr.)

"Jeg er i chok," fortalte Minton til Virginia Lottery-officials. "Jeg kan slet ikke tro det."

Safari Quest er blot et af mange online spil, som Virginia Lottery tilbyder. Spillet beskrives som et "vildt eventyr på savannen," der opfordrer spillere til at købe billetter for at afsløre en klynge af tre eller flere matchende symboler. Jo højere billetpris, desto større gevinst, og hvis en spiller låser op for Bonus Hjulet, kan de vinde en jackpot.

Ifølge Virginia Lottery er oddsene pr. spil 1 ud af 3,84.

Alle indtægter fra Virginia Lottery går til grundskoleuddannelse i staten. Sidste regnskabsår tjente lotteriet $867 millioner (ca. 5,9 mia. kr.)

Anbefalet til dig