Jessica fik lavet større læber – men det endte med at gå helt galt

Udland
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Jessica besluttede sig for at få lavet større læber, men det gik slet ikke, som hun havde regnet med, at det ville.

Mest læste i dag

En ung kvinde ved navn Jessica havde et ønske om at få lavet større læber, men da hun fik sprøjtet filler ind, gik det slet ikke som planlagt.

Den frustrerede kvinde besluttede sig derfor for, at hun ville have opløst den filler, der blev sprøjtet ind. Og efterfølgende har hun vist, at heller ikke det gik, som hun havde forventet.

I en nylig video delte Jessica Burko sit 'kosmetiske mareridt' hvilket har medført, at hun er gået viralt på det sociale medie TikTok.

I starten af videoen viser en skuffet Jessica, at hendes læber er svulmet voldsomt op. Det skriver det britiske medie The Sun.

"Nå. Jeg er på vej tilbage for at få det her opløst," siger hun.

Og noget er tilsyneladende gået helt galt, da hun har fået sprøjtet filler ind i sine læber, da de er svulmet op til en størrelse, der gør, at hendes læber nærmest ikke bevæger sig, når hun taler.

"Det er jeg ikke rigtigt klar til, for det kommer bare til at gøre rigtig godt," indrømmer hun også.

Herefter klipper videoen over til, at man ser Jessica sidde i en bil, efter at have fået opløst den filler, hun tidligere fik sprøjtet ind i sine læber.

"Det blev værre, men jeg føler, at det er ved at blive endnu værre," lyder det i videoen, mens hun trykker på sin kind, der er hævet op.

I videoen ser man også, at hendes læber fortsat har samme størrelse, og er helt lyserøde. Derudover ser det også ud til, at Jessica har fået en form for blærer på dem.

"Alle. Jeg fik en enkelt indsprøjtning, og han ramte en vene eller noget inde i min læbe, hvilket fik den til at hæve. Vi opløste den efter, og det blev normalt igen," afklarer hun også.

Rigtig mange er blevet chokerede over, hvad Jessica viser i sin video, hvilket har fået flere tusinde til at kommentere på den.

"Jeg er chokeret over at se, hvad verden gør for skønhed. Det er så skræmmende," skrev en kvinde.

"I skal alle lære at lade jeres ansigter være i fred," lød det fra en anden.

"Du er så smuk uden alt det dér. Lad være med det. Intet kan måle sig med din naturlige skønhed," skrev en tredje.

Anbefalet til dig