Jessica spottede noget i datterens øre: Så gjorde læge chokerende fund

11/05/2023

Nicolai Busekist

Foto: TikTok
Jessica opdagede noget besynderligt ved sin datters øre. Derfor tog hun hende med til lægen, hvor et chokerende fund blev gjort.

Mest læste i dag

Jessica DeLoach har chokeret sine følgere på TikTok med billeder af sin datter, Averie. I en video fortæller hun, at familien netop var flyttet ind i et nyt hus i skoven.

Huset havde gennemgået en større renovering, og familien tilbragte en dag i haven. Her brugte Jessica det meste af dagen på at gøre familiens have mere præsentabel.

Efter en lang dag i haven, valgte Jessica at give Averie et bad. Da hun var i færd med dette, opdagede hun, at den lille pige havde irritation ved øret.

Det fik selvfølgelig Jessica til at blive bekymret, hvorfor hun kontaktede lægen, der anbefalede hende at komme med det samme.

"Det så seriøst ud, som om hun havde skubbet noget mad i øret," sagde Jessica ifølge mediet Tyla.

Averie opførte sig ikke mærkeligt, men Jessica bemærkede dog, at hun var meget følsom overfor at blive rørt eller undersøgt i det ene øre.

Da mor og datter ankom hos lægen, måtte Jessica have sin datter siddende i sit skød, mens lægen kiggede nærmere på øret. Lægen opdagede, at noget befandt sig inde i øret, hvilket vedkommende sørgede for at fjerne.

"Fjernelsen var meget traumatiserende, da man skal holde barnet stille for at fjerne det sikkert. En 2-årig pige forstår bare ikke, hvad lægen forsøger at gøre," sagde Jessica.

Det var først, da lægen trak noget ud af øret på Averie, at Jessica indså hvad det var. Det viste sig, at to flåter havde søgt tilflugt inde i øret på den lille pige.

Foto: TikTok

"Jeg anede ikke, at det var en skovflåt, før lægen begyndte at fjerne den fra hendes øre," sagde hun.

I sin video viser Jessica et billede af de to små insekter, hvor hun også opfordre andre forældre til at 'tjekke dine børns ører efter de har leget udenfor'.

"Flåter kan kravle ind. Ulækkert," skrev hun som tekst til sin video.

Hun fortalte også, at datterens øre var hævet i et par dage, efter flåterne blev fjernet. Heldigvis er hun siden kommet sig helt.

"Jeg er bare glad for, at det ikke havde nogen eftervirkninger," sagde hum, og tilføjede:

"Andre forældre har fortalt mig om lignende oplevelse. Endda om, at flåter kravler fra deres hund og over på barnet. Jeg har lært, at det sker mere end jeg nogensinde kunne have forestillet mig."

Og da Averie gik igennem meget, blev hun ifølge Jessica belønnet for sin tapperhed med en slikkepind hos lægen.