Jim har kørt 1,6 millioner kilometer i sin gamle Volvo: Nu får han en fantastisk gave fra forhandleren

Af: Thea Andersen

|

12/11/2023

Foto: YouTube
Foto: YouTube
En amerikansk mand har fået en fantastisk gave fra en Volvo-forhandler efter at have kørt én million miles i sin 740 GLE.

Mest læste i dag

For 31 år siden var amerikanske Jim O'Shea på besøg hos en Volvo-forhandler i sin hjemstat Missouri, fordi han havde planer om at købe en spritny Volvo 740 GLE. 

I forbindelse med købet lagde han dog mærke til en mand på værkstedet, som havde opnået en imponerende bedrift med sin egen Volvo fra 1961.

Manden havde nemlig kørt én million miles (omkring 1,6 millioner kilometer), og han var derfor dukket op hos forhandleren for at modtage nøglerne til en helt ny Volvo, som forhandleren havde tilbudt ham kvit og frit. 

Dengang tænkte Jim ved sig selv, 'hvis han kan, så kan jeg også," og det var der, at han besluttede sig for, at han også ville runde det magiske tal i sin nye Volvo. 

Spoler vi 30 år frem til sidste år, så finder vi Jim, som stadig har den samme Volvo 740 GLE, men som nu har kørt de imponerende 1,6 millioner kilometer. Det skrev bilmagasinet Boosted ifølge Dagens.dk i slutningen af 2021.

For at nå dertil har Jim naturligvis overholdt alle servicetjek, og han har desuden måtte ofre en ny motor og en ny gearkasse på den gamle bil. 

Nu er der kommet flere nyheder om Jim og hans 31 år gamle Volvo, som gør, at historien minder utrolig meget om den, som inspirerede Jim til at runde 1,6 millioner kilometer i en og samme bil. 

Ifølge en ny artikel fra Boosted så har Volvo nemlig været så imponerede over Jims resultat, at de har besluttet sig for, at de vil belønne ham med en spritny Volvo S60, som han fik overrakt nøglerne til af den selvsamme bilforhandler, som solgte ham bilen i 1991 - Stephen Lynch.

Foto: YouTube

"Vi er glade for at kunne tage os godt at Jim, og vi er lige så glade for at kunne få ham ud på vejene i en ny bil. Det har han fortjent," har en repræsentant for Volvo udtalt.

Der er dog et lille 'men'. Jim får nemlig 'kun' lov til at beholde bilen i to år, men så betaler bilproducenten til gengæld også for alt lige fra forsikringen til service i de to år.

Om Jim planlægger at købe bilen selv bagefter, eller om han vil tilbage til sin gamle 740 GLE, vides ikke.

Anbefalet til dig