Job med alle udgifter betalt og en god løn: Der er dog lige én vigtig detalje

Af: Lucas Andreas

|

31/01/2024

Foto: Wikimedia Commons
Foto: Wikimedia Commons
Jobbet kræver noget helt særligt.

Mest læste i dag

Der er mange forskellige måder at tjene penge på, og der findes da også alverdens forskellige jobs. Nogle jobs kender man alt til i forvejen, mens andre er mere atypiske og kan byde på store overraskelser. Et af de jobs, der får jobsøgere til at kigge en ekstra gang på jobannoncen, er det job, denne Ø i Irland har opslået.

Den lille Great Blasket Island i Irland har igen i år udsendt sin noget atypiske jobannonce. Øen søger to sæsonarbejdere, der skal byde velkommen til de turister, der besøger den ubebodde ø for at udforske dens vilde natur og ruiner. Denne usædvanlige jobmulighed har været en fast tradition siden 2014 og tiltrækker hvert år tusinder af eventyrlystne ansøgere fra hele verden.

Det skriver Go-To-Ireland.

For de udvalgte vagter vil jobbet omfatte drift af en café og vedligeholdelse af fire hytter på den naturskønne ø. Ansvarlighederne er langt fra ubetydelige, idet man skal sikre gæsternes komfort og renlighed, samt sørge for forsyninger. Ejere Alice Hayes og Billy O'Connor understreger, at jobbet er hårdt arbejde og kræver en "hårdtarbejdende, ansvarlig og troværdig duo".

Jobbet betaler både mad, bolig og betaler en god løn, som ikke står defineret i jobopslaget.

En af de største udfordringer ved jobbet er de rudimentære levevilkår på øen. Øens bolig har hverken rindende vand eller elektricitet, hvilket betyder ingen internet og en meget isoleret tilværelse. Men trods disse udfordringer, tilbyder jobbet en enestående mulighed for at leve tæt på naturen i et af Irlands smukkeste landskaber.

Interessen for jobbet er overvældende. I 2020 modtog ejerne over 40.000 ansøgninger, hvilket resulterede i en tidlig lukning af ansøgningsprocessen. Annie Birney, en tidligere vogter af øen, beskrev oplevelsen som "enestående og berigende", en mulighed for at lære meget om sig selv og opleve unikke situationer.

Jobbet, der løber fra 1. april til 1. oktober 2024, tiltrækker eventyrere, der ønsker at skifte landskab og opleve noget helt anderledes. Men med den begrænsede ansøgningsperiode og den høje efterspørgsel, er konkurrencen om disse pladser hård. For dem, der drømmer om en pause fra den travle verden, tilbyder Great Blasket Island en enestående chance for at opleve en sjælden form for frihed og eventyr.

Anbefalet til dig