John drak en energidrik på vej til arbejde hver dag - nu er han død

04/03/2020

Nanna Christina Smidt

Dette er et modelfoto af energidrikken Red Bull. Det vides ikke, om det var det mærke, som John drak. Foto: Shutterstock.
Nu advarer Johns kone om faren dårlige energidriksvaner.

Mest læste i dag

 


John Reynolds mente, at det at tage en energidrink på vej til arbejde, var en god måde at holde sig frisk på inden hans nattevagter.

Konen er uenig

Hans kone Cassondra fra Californien i USA mener derimod, at det denne usunde en vane, der endte med at tage livet af ham rapporterer The Sun.

Den 41-årige mand hverken drak alkolhol eller røg, men alligevel afgik han ved døden efter et hjertestop.

Plejede at tage en energidrik

John plejede at tage en energidrik hver dag.

En morgen vågnede Cassondra da hun hørte hendes mand gispede efter vejret. Hun måtte udføre hjertemassage mens hun desperat ventede på nødhjælp.

Cassondra fandt senere ud af, at John havde fået hjertestop.

John blev herefter lagt i medicinsk koma.

Blev erklæret hjernedød

Selvom John ikke døde med det samme, så blev han desværre erklæret hjernedød få uger senere, og Cassondra blev efterladt med den hjerteskærende beslutning om at slukke for maskinen, som holdt John i live. 

Parret, der havde været sammen i 10 år, havde tre drenge sammen, som var fem, seks og otte på det tidspunkt.

"John var sund, han trænede hver dag, han havde haft en fuld fysisk undersøgelse måneden før, og alle hans resultater kom fint tilbage," sagde Cassondra.

”Da han gik på hospitalet, fortalte lægen mig, at hans sukkerindhold var skyhøjt og stillede mig alle mulige spørgsmål om hans livsstil, om han tog medicin og om han havde sundhedsmæssige problemer.”

Lægen spurgte til energidrik

Det var derfor ikke til at forstå, at John var død, men lægen spurgte ind til noget ganske foruroligende. 

”Til sidst spurgte lægen mig, om han drak energidrikke, som jeg svarede ja, men kun en gang om dagen,” fortæller Cassondra.

Lægen forklarede til Cassondra, at en energidrink var nok for at ødelægge hjertets rytme ud og forårsage en hjertearytmi.

”Da han blev erklæret hjernedød, lod jeg mine børn komme og besøge ham for at sige farvel. Jeg bad sygeplejersken om at fjerne så mange ledninger som muligt, så de ikke ville være bange, ”fortalte Cassondra.

”Han var en rigtig god far og den bedste mand, det var det mest smertefulde, jeg nogensinde har oplevet at se ham tage sin sidste åndedrag. Jeg følte, at mit hjerte fysisk knækkede. Han var mit livs kærlighed og min sjælkamerat. Du kan ikke komme videre, når dit hjerte hører til en anden,” har Cassondra udtalt. 

Alle skal vide hvor farlig energidrik er  

Cassondra vil have folk til at vide, hvor farlige disse drinkke er.

”Jeg har brug for, at folk taler om, at miste deres kære, fordi det sker hele tiden, man bare ikke hører om det,” fortæller hun og uddyber:

”Lægen fortalte mig, at det at drikke energidrikke er som at spille russisk roulette med dit liv, og at det virkelig sidder fast med mig”.

Troede det var diabetis

Lægerne troede først, at John måske havde haft en diabetiskepisode på grund af hans høje sukkerniveaue, men Cassondra fortalte dem, at han ikke var diabetiker.

Han blev sendt til Cardiac Intensive Care Unit og blev anbragt i medicinsk koma.

Efter fire dages ophold på hospitalet fik Cassondra at vide, at hendes mand havde en anoksisk hjerneskade forårsaget af mangel på ilt til hjernen og havde en lang vej til bedring foran sig.

”I løbet af de to uger lod jeg ikke drengene besøge ham, fordi jeg ikke ønskede, at de skulle se deres far i den tilstand,” sagde Cassondra og uddyber:

”Han var knyttet til så mange ledninger, og jeg ville bare ikke have, at de skulle have det billede i hovedet”.

Johns hjerne fortsatte med at gribe ind, og 14 dage efter, at han først blev indlagt på hospitalet, blev han udtalt hjernedød. Den 19. februar slog Cassondra sin mands livsstøtte, og hendes tre drenge måtte sige deres sidste farvel til deres far.

”Jeg fortalte dem tre dage før han skulle til himlen og ikke kunne komme hjem til os,” sagde Cassondra.

”De vidste, at de ville sige farvel, men de var for unge til virkelig at behandle og forstå det hele. At fortælle dem, at deres far var død, var den anden sværeste ting, jeg nogensinde har skulle gøre – Den første var at slå sit livsstøtte fra.

Fik ikke doneret organer

”Min mand var organdonor, og jeg troede i det mindste, at hans død ville betyde noget. Men jeg fandt ud af, at sygeplejersken aldrig kontaktede de rette mennesker for at høste hans organer, da han døde.”

John efterlader sig sin kone og tre sønner.

 

Anbefalet til dig