John købte afdød mors bil tilbage: Så gjorde han fantastisk fund i handskerummet

Foto: YouTube
Foto: YouTube
John mistede sin mor i en alder af 15 år. Derfor var han ekstatisk, da han kunne købe hendes bil tilbage flere årtier efter.

Mest læste i dag

De fleste kender følelsen af at køre forbi en bil, som bringer minder tilbage fra barndommen eller ungdommen. Det er især tilfældet, hvis det er en bil, der har haft stor betydning for én.

For en mand, endte jagten på nostalgi og gode minder med at tage ham rundt i store dele af USA.

John Berry havde i flere årtier haft et ønske om at købe sin afdøde mors bil tilbage. Det var ikke en nem rejse, men til sidst lykkedes det ham at købe bilen tilbage.

Bilen han var på jagt efter, var en grøn Cutlass Supreme, som hans far købte til hans mor tilbage i 1971.

John har forklaret, at han tydeligt husker, at han kørte rundt i byen i bilen, da han var yngre - selvfølgelig med sin mor bag rattet.

"Jeg kan huske, at min mor satte sig ind i bilen og tog kalechen af, tog et halstørklæde om hovedet, og tog sine solbriller på, for at køre en tur," sagde John til medie WCPO 9.

Det er et minde, der altid har haft stor betydning for John, da han i en alder af blot 15 år mistede sin mor meget pludseligt.

Efter hendes død, valgte Johns far at beholde bilen i et par år, inden han endelig satte den til salg.

Dengang var John ikke synderligt interesseret i bilen, og da den endelig blev solgt, var det ikke noget problem for ham.

I takt med, at han blev ældre, gik det dog op for ham, at han aldrig havde holdt fast i nogle af sin mors ejendele, som han kunne mindes hende ved, hvilket han fortrød.

Netop dette medførte, at han satte sig for at finde hendes gamle bil, så han kunne købe den tilbage.

Det lykkedes ham at finde frem til den mand, som hans far solgte bilen til for mange år siden. Han boede i Traverse City i Michigan, som var langt fra Kentucky, hvor John bor.

Alligevel fik han skabt kontakt til manden, der købte bilen, men han ville ikke sælge den. John opretholdt kontakten med manden i omtrent 22 år, og til sidst skete det.

Manden var kommet op i årene, hvorfor han havde besluttet, at han havde kørt, hvad han skulle i bilen. Af denne grund var han nu villig til at sælge den til John.

Da John endelig fik bilen hjem, følte han en forbindelse til sin mor, som han havde håbet på at føle i så mange år.

Ikke nok med det, så fandt John også en lang række ting i bilen. Blandt andet han hendes solbriller i handskerummet, hvor der også lå kort med hendes håndskrift på fra tidligere køreture.

Hertil var der også et par øreringe og andre ting, som Johns mor havde efterladt i bilen - og det betød alverden for ham, at de stadig var i bilen, da han købte den retur.

Anbefalet til dig