Jordemoder panikkede over 'allergisk reaktion': Men så fandt de ud af, hvad kæresten havde gjort

Foto: TikTok
En jordemoder og sygeplejersker gik i panik, da de troede en kvinde fik en allergisk reaktion under fødslen. Det viste sig dog, at det blot var kæresten, der havde begået en fejl.

Mest læste i dag

En gravid kvinde skabt panik blandt både jordemoder og sygeplejerske, da det lignede, at hun fik en 'allergisk reaktion'.

Det viste sig dog, at årsagen var en helt anden. Kvinden har efterfølgende afsløret, at hendes kæreste havde begået en fejl, da han skulle hente en læbepomade til hende.

TikTok-stjernen Alisa Silva sagde, at hendes læber blev meget tørre, da hun gik i fødsel. Derfor bad hun sin kæreste, Brad, om at køre hjem efter hendes læbepomade.

Men hendes kæreste, der tydeligvis har været lidt rundt på jorden, endte med i stedet at tage hendes røde lipgloss med. Og i et forsøg på at hjælpe hende, gav han hende et ordentligt lag på på og omkring hendes læber.

Foto: TikTok

Da jordemoderen og sygeplejerskerne kom tilbage, gik de i panik, fordi de troede, at Alisa var blevet ramt af en allergisk reaktion.

Efterfølgende har Alisa valgt at dele sin historie på det sociale medie TikTok, hvor hun også har vist billeder af, hvordan hun så ud, da de bekymrede sygeplejerske fandt hende.

"Når du beder om læbepomade under fødslen, og din kæreste giver dig rød lipgloss på. Og alle tror, at du har fået en allergisk reaktion," har hun skrevet i videoen.

I videoen, som har fået teksten 'Det var faktisk sjovt, fordi jeg nægtede at lade nogen røre mig', viser hun sit ansigt, efter hendes kæreste havde påført et lag lipgloss.

På billedet ser hendes læber ud til at være dobbelt så store, som de egentlig burde være. Derudover ser de også ud til at have en nuance, der er en meget lysere rød nuance, end man skulle forvente.

Foto: TikTok

I en opfølgende video, har hun afsløret, at hun ikke ville lade nogen røre ved hende, fordi hun ikke forstod, hvad alt postyret handlede om.

"Jeg var så stædig, at jeg bogstaveligt talt nægtede at lade nogen røre mig, og forstod ikke, hvorfor alle spurgte mig, om jeg var okay," lød det fra hende.

"Jeg var så ude af det, at min kæreste forsøgte at forklare hele situationen, og at jeg ikke var ved at få en allergisk reaktion."

Alisas video er blevet set næsten to millioner gange, og er blevet kommenteret mere end 200 kommentarer, hvor flere kvinder har udtrykt, at de har oplevet noget lignende.

Anbefalet til dig