Jublede da hun blev gravid samme tid som søster: Men så opdagede hun, hvem faren er

28/03/2023

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
En kvinde var glad, da hun opdagede, at hun og hendes søster begge var gravide. Men så gjorde hun en chokerende opdagelse.

Mest læste i dag

En gravid kvinde, der venter sit første barn, er knust, efter at have opdaget, at hendes mand ikke blot har været hende utro, men at det var med hendes egen søster.

Ikke nok med, at dette var et stort slag for hende, så har kvinden også fundet ud af, at søsteren nu er gravid med tvillinger. Det betyder, at de begge er blevet gjort gravide af den samme mand.

Da kvinden har meget få muligheder, og ikke har andre at tale med, har hun valgt at søge råd på nettet, hvilket hun har gjort på forummet Reddit ifølge Tyla.

I sit opslag afslører hun, at hendes mand har tigget og bedt om at blive tilgivet. Hun fortæller også, at han har forsøgt at forkæle hende med gaver og økonomiske tilbud som undskyldning.

Han har også lovet, at han 'ikke vil have nogen del' i søsterens graviditet, hvis hun beslutter sig for, at hun ikke vil have en abort.

I starten var hun klar til at underskrive skilsmissepapirerne og droppe både sin mand og sin søster – men helbredsmæssige og økonomiske komplikationer har tvunget hende til at tage det op til genovervejelse.

"Jeg har ikke råd til et barn alene. Han har støttet mig økonomisk siden jeg var 20 år. Jeg har aldrig skullet kæmpe alene. Jeg har ikke gået på universitet, fordi jeg ikke behøvede at arbejde med ham i mit liv," skriver hun.

"Vi havde fertilitetsproblemer, og det var en kamp at blive gravid. Min graviditet skulle være en velsignelse, men i stedet undrer jeg mig over hvorfor nu? Hvorfor efter alt dette?"

"Jeg har længtes efter det her i årevis, og nu sker det, og jeg ved ikke engang, hvordan jeg skal være i stand til at give mit barn tag over hovedet, hvis jeg forlader ham."

Ikke nok med det, så har den kommende mor fået at vide af sin læge, at der er 'meget høj risiko' forbundet med hendes graviditet, og at hun vil få brug for 'masser af lægehjælp'.

Og som om hendes mand ikke har gjort nok skade, er den kommende mor af den opfattelse, at han forsøger at udnytte hendes dilemma til sin egen fordel.

"Han er villig til at betale alle mine regninger, men kun hvis jeg bliver hos ham," afslører hun.

"Jeg vil vente, til jeg er mere stabil, før jeg sætter gang i noget. Jeg får et job, når jeg er kommet mig over min fødsel, og når jeg har sparet nok op til en lejlighed i mit eget navn, så vil jeg gerne skilles."

"Jeg har undersøgt økonomisk misbrug. Jeg tror, det er den situation, jeg er i. Jeg er ikke forelsket i min mand. Jeg bliver ikke sammen med ham med henblik på, at vi kan komme os over det her. Jeg bliver, fordi jeg ikke har råd til at undvære hans økonomiske støtte."

Selvom den kommende mor ser ud til at være indstillet på at blive hos sin mand til gavn for sit ufødte barn, er andre brugere på Reddit ikke så sikre på, at hun træffer det rigtige valg.

"Falder du for det? Jeg ville få en abort og arbejde på at blive økonomisk uafhængig og forlade ham. Han kommer ikke til at ændre sig," skrev en bruger som svar.

"Din mand hjælper dig kun for nu. Han fortryder ikke. Bliv ikke tvunget til at tilgive ham eller hende," lød det fra en anden.

"Han er så hurtigt villig til at opgive de børn, han lavede med din søster. Hvad får dig til at tro, at han ikke vil gøre det samme med dit barn?" spurgte en tredje.

Kvinden valgte at svare på de mange negative tilbagemeldinger i kommentarsporet: "Jeg får brug for masser af lægehjælp under og efter fødslen, og hverken jeg eller mine forældre har råd til det."

"Abort er også ulovligt i min stat. Jeg ved, at der er måder, men for mig er det ikke det værd, så hvis alle kunne stoppe med at skrive: 'Bare få en abort og smut', ville jeg sætte pris på det."

"Han lover mig kun ting på den betingelse, at jeg ikke går fra ham, så juridisk set er jeg ikke sikker på, om jeg kan tage den lejlighed og lægehjælp, han har tilbudt, og gå fra fra ham. Jeg har et møde med en advokat i morgen, for at få en bedre forståelse af, hvad jeg kan og ikke kan."