Julemarked i panik: Undslupne rensdyr på motorvej

Af: Mie M.B

|

05/12/2023

Udland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
De to rensdyr nåede at skabe en del trafikproblemer inden de blev fanget

Lige nu læser andre også

Politiet blev kaldt ud til rapporter om to rensdyr på motorvejen nær Mildenhall kl. 14:20. Betjentene lukkede vejen i begge retninger for at sikre sikkerheden og genåbnede den først igen efter kl. 17:00, da rensdyrene havde bevæget sig væk. Det skriver BBC.

De to rensdyr, der var forsvundet efter at være undsluppet fra et julemarked, blev senere fundet på en herregård.

Elveden Estate, julemarkedet rensdyrene var flygtet fra, oplyste, at rensdyrene Blue og Blitzen havde "fået et chok og hoppet over hegnet" søndag eftermiddag.

Eksterne firma Majestic Reindeer havde bragt dem til ejendommen, da de løb væk og vandrede ud på motorvejen. Elvedens pladsansvarlige, Denise Sharpe, udtaler, at de var "glade" for, at firmaet havde "fået dem tilbage til jul".

Men det tog indtil mandag omkring frokosttid for Elveden Estate og Majestic Reindeer at opspore de gevirprydede flygtninge. Sharpe sagde, at rensdyrene endelig blev fundet på Elveden Estate - en af Storbritanniens største gårde, ejet af Lord Iveagh fra Guinness-familien.

"De løb ret langt," sagde hun. "Vi lokaliserede dem i går aftes, men kunne ikke komme tæt nok på for at få dem ind, og så blev det for mørkt."

Hun sagde, at ejeren kom tilbage mandag med endnu et rensdyr i tov og formåede til sidst at få Blue og Blitzen i sikkerhed.

"Det er aldrig sket før - Majestic Reindeer har et lavere hegn ved deres indhegning end vi gør her," tilføjede hun.

Ejeren af Majestic Reindeer sagde, at hun "bare var så glad for at få rensdyrene hjem".

Anbefalet til dig