Julemirakel: Buschauffør hyldes nu som helt

21/12/20 20:21

Sarah Steenfeldt

De to hunde fanget på bussens overvågning. Foto: Youtube
Hendes handling spreder nu juleglæde overalt på nettet.

En kvindelig buschauffør reddede sidste år julen for to hunde og deres familier. Det var dog heldigvis den helt rette bus, som hundene endte på. Det skriver Newsner.

I Milwaukee, i USA var to hunde løbet hjemmefra, lige før juleaften sidste år. Buschauffør Jamie Grabowski kom kørende i sin bus, på vej retur fra sidste vagt. På bussens overvågningskamera fik hun pludselig øje på to hunde.

Derfor standsede hun bussen og da hundene kom hen til bussen, sagde hun til dem, at de skulle gå hjem. Men de to hunde stod bare og logrede med halerne og kiggede på hende, så hun forbarmede sig og inviterede dem ind i bussen.

Derefter ringede hun til hundenes ejere og fortalte, at hun havde fået de to hunde med som passagerer - så de ikke blev kørt over. Efterfølgende sørgede hun for, at de kom sikkert retur til deres ejere, efter deres lille juleeventyr på egen hånd.

Pas ekstra godt på din hund i julen

Julen er en dejlig tid, som også byder på en masse lækkert mad - og de fleste hundeejere vil også gerne forkæle deres firbenede ven lidt ekstra i den søde juletid.

Og de fleste hundeejere kender det: Maden kommer på bordet, og hunden ser længselsfuldt op mod fadene. Den lækre duft af julemad virker lokkende for både dyr og mennesker. Derfor kan det være fristende at give hunden lidt rester fra julebordet.

Det er dog vigtigt at passe på med resterne, da den fede mad kan give rigtig hunden rigtig dårlig mave. Hvis man begrænser sig i mængden at julerester, kan hunden godt tåle at få lidt godbidder fra julebordet.

Julen igennem er det dog vigtigt at huske det almindelige foder. Dette foder giver hunden alt den næring den har brug for, og derfor er det vigtigt at hunden får sit almindelige foder også. Desuden er det vigtigt, at vi skærer ned for det almindelige foder, hvis hunden får lidt rester fra julebordet.

Det kan du læse mere om her: