Julen er ødelagt: Coronavirus kommer på tværs hos William og Kate

21/12/20 08:30

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock
Nu er coronavirussen kommet på tværs og har ødelagt de royale-juleplaner.

London som ellers er en pulserende storby og fuld af mennesker, er i disse dage nærmest en spøgelsesby. Folk flygter ud af byen og gaderne er lagt øde - årsagen er, at der mutation af coronavirus som er endnu mere smitsom, lige nu breder sig i det sydøstlige England, herunder London.

Det betyder at Storbritanniens corona-beredskab er røget op på niveau fire, hvilket betyder at der blandt andet er blevet indført rejseforbud og at husstande ikke må blande sig. Det skriver Dailymail.

I dag bliver der blandt andet også indført en rejse-restriktioner her i Danmark, som betyder at luftrummet for alle fly fra Storbritannien lukkes fra kl.10.00 og 48 timer frem. 

Det kan du læse mere om her: 

Juleplaner spoleret

Den muterede coronavirus har nu også sat en kæp i hjulet, for de royale juleplaner. William og Kates juleplaner er nemlig nu spoleret. Det er lidt tid siden, at dronning Elizabeth meddelte at julen i år blev anderledes, da hende og prins Charles ville isolere sig på Windsor Castle. Normalt plejer hele familien ellers at holde jul sammen, hvor de fejrer den i Sandringham House i Norfolk. 

Derfor planlagde Kate og William, at julen skulle holdes med Kates familie i Bucklebury, Berkshire. Her skulle de fejre julen med Kates forældre, hendes søster og svoger, samt deres søn. Men sådan bliver det altså ikke nu.

For nu er regionen de bor i kommer i niveau fire - og derfor må familien altså ikke samles.