Julia afleverer Kenzo hos hundepension: Få timer senere får hun en forfærdelig opringning

Foto: Privatfoto
"Det er det mest traumatiske, jeg nogensinde har været igennem," lyder det fra Kenzos ejer.

Mest læste i dag

Da Julie afleverede sin lille hund Kenzo hos en hundepension, havde hun ikke regnet med, at det ville blive sidste gang hun så Kenzo i live. 

Den lille pomeranian var vant til at komme i hundepension - eller måske nærmere "hundebørnehave". Men da den sædvanlige passer havde sommerferielukket, måtte Kenzo passes et andet sted - og det var her, at det gik helt galt.

Det skriver Aftonbladet.

Det gik ellers fint med at blive passet hos den midlertidige passer - lige indtil torsdag. Da modtog Julia en opringning, som ingen hundeejere ønsker. 

En af de andre hunde var gået til angreb på Kenzo og han skulle have hjælp med det samme.

Julia hastede straks afsted og da hun ankom, lå Kenzo helt livløs.

"Han havde ligget i badekarret hos pensionen, og han var våd da jeg satte ham i bilen. Han blødte ikke dengang," siger Julia til Aftonbladet.

I alt hast, satte Julia kursen mod dyrehospitalet. 

Kunne dø når som helst 

"Jeg tænkte, at Kenzo kunne dø når som helst. Han trak vejret lidt i bilen, men reagerede ikke på mig. Da vi ankom til hospitalet, tog det kun et par minutter, før de sagde, at hans hjerte ikke længere bankede," lyder det fra den knuste hundeejer. 

Dyrlægen har oplyst Julia, at Kenzo havde fået et alvorligt bid i halsen, som er gået lige gennem luftrøret. 

Julia er knust over tabet af Kenzo. Foto: Privat 

"Gud. Jeg var der alene, da jeg fik den tunge besked, og jeg forsvandt til en anden verden. Det er det mest traumatiske, jeg nogensinde har været igennem," fortæller hun til avisen.

Julie har ikke ladet den tragiske hændelse gå ubemærket hen og på Facebook har hun også skrevet om det:

"Min lille vovse Kenzo er blev bidt ihjel, mens han var i hundepension hos Elisabeth. Han blev bidt af en anden større hund, der også var i Elisabeths hundepension. Ejeren af ​​denne hundepension handlede så uansvarligt og så respektløst. Elisabeth ringer og fortæller, at min Kenzo er blevet bidt af en anden stor hund, jeg måtte tage derhen i panik og hente ham og overlade ham til dyrlægen. Det tog dyrlægen et par minutter, før de kom med den frygtelige besked," skriver hun blandt andet i opslaget.

Det meldes, at der er lavet en rapport om overtrædelse af loven om tilsyn med hunde og katte. 

Hunden Kenzos sædvanlige hundepension har haft sommerlukket, så derfor skulle han til en midlertidig hundepasser.

Anbefalet til dig