Kærestepar skulle med fly til New York: Så opdagede de dette på flyets vinge og fortrød

Af: Mie M.B

|

23/01/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Selvom personalet insisterede på at alt var ok med flyet, turde parret ikke tage nogen chancer

Mest læste i dag

En planlagt drømmerejse til New York blev til noget af en stresset affære for Phil Hardy og hans kæreste, da han opdagede fire manglende bolte på flyets ene vinge, lige før de skulle af sted på deres første udenlandsferie i 14 år. Det skriver Daily Express UK.

Ifølge Local Chief Wing Engineer for A330 hos Airbus har hvert vingepanel på disse modeller 199 fæstepunkter. Det aktuelle panel Phil havde fået øje på var en sekundær struktur designet til at forbedre flyets aerodynamik, der så dog manglede fire bolte. Airbus har siden bekræftet, at de manglende bolte ikke påvirker flyets strukturelle integritet, belastningskapacitet eller sikkerhed.

Phil Hardy fra Yorkshire bemærkede de manglende bolte under sikkerhedsbriefingen og udtrykte sin bekymring til personalet: "Jeg kunne se alle fæstningerne på vingen, og de var alle hvide, og jeg kunne se krydserne på skruerne, og så var der bare fire, der var sorte." Han tilføjede, "Efter at have taget et billede, kunne man se hullerne gennem til toppen af vingen. Jeg tænkte, det var bedst at nævne det for en stewardesse for en sikkerheds skyld. Jeg har det fint med at flyve, men min partner var ikke vild med vores opdagelse og begyndte at gå i panik."

Virgin Atlantic-personalet og ingeniøren hævdede, at der ikke var noget problem med flyet, selvom Phil insisterede på, at skruerne manglede. Virgin Atlantic understreger, at sikkerheden for passagerer og besætning altid er deres "øverste prioritet" og hævder, at denne aldrig blev kompromitteret. 

Parret mistede to dage af deres ferie, da flyet alligevel blev udtaget til sikkerhedstjek.

Anbefalet til dig