Kalder sig 'verdens nærigste millionær': Du gætter aldrig, hvad hun spiser

Udland
Foto: YouTube
Foto: YouTube
En kvinde, der kalder sig selv 'verdens nærigste millionær', har afsløret, hvad hun spiser, for at spare penge.

Mest læste i dag

En nærig millionær, der ikke er meget for at brug af sin store formue, har afsløret, at hun spiser kattemad fremfor tun, da hun sparer cirka 2 kroner ved at gøre det.

Aimee Elizabeth, der har været med i tv-showet 'Extreme Cheapskates', har taget det at være nærig til et helt nyt niveau, selvom hun har flere millioner kroner stående i banken. Det skriver The Sun.

I programmet afslører hun blandt andet, at hun kun tager kolde brusebade, da hun dermed kan spare penge på sin vandregning.

Aimee, der bor i Las Vegas, har en formue på omtrent 5,3 millioner dollar, hvilket svarer til 37,1 millioner kroner, men alligevel lever hun meget spartansk.

Man ser hende blandt andet give sin eksmand Michael Murrey en dåse tun, der egentlig er beregnet til katte, fordi det sparer hende penge.

"Jeg har lige sparet 30 cent," siger hun, mens hun giver ham maden.

En af hendes venner bliver også interviewet i programmet, hvor hun fortæller historien om, hvornår hun opdagede, at Aimee er meget nærig.

"En af de gange, hvor jeg lagde mærke til, at Aimee er meget nærig, var da jeg kom hjem til hende, og hun spurgte mig, om jeg ville have frokost," siger hun, og fortsætter:

"Så jeg sagde: 'Helt sikkert'. Hun laver tunsandwich til mig. Mens jeg spiser sandwichen, tænker jeg: "Det her er lidt ulækkert. Hvad er det her?'."

"Og så kiggede jeg over på køkkenbordet, og jeg lagde mærke til, at der var tomme dåser med kattemad. Jeg tænkte: 'Nej, det gjorde hun ikke'."

Aimee afslører også, at hun kun tager kolde brusebade, fordi det sparer hende omtrent 560 kroner om måneden på sin varmeregning.

Desuden er hun heller ikke meget for at skifte sine rengøringssvampe ud, da hun bruger dem, indtil de er helt slidt ned.

"Dette er min ene svamp. Nogle vil måske synes, at det er lidt ulækkert," siger hun.

"Indtil den falder fra hinanden eller rådner, ser jeg ikke nogen grund til at smide den ud."

Aimee siger, at hun er meget disciplinær, og at hun arbejder hårdt for at holde sig et godt stykke under et månedligt budget på 1.000 dollar, hvilket svarer til ca. 7.000 kroner.

Ved at nægte at købe noget nyt, sparer hun omtrent 200.000 dollar om året, hævder hun selv. Det er svarende til 1,4 millioner kroner, hvorfor det må antages, at hun også har en god indkomst.

Anbefalet til dig