Kæledyrsand fører politiet til liget af forsvunden kvinde og løser mordsag

20/1/23 16:01

Henrik Rothenbücher

Foto: Buncombe County Sheriff's Office
En kæledyrsand har ført politiet til liget af en 92-årig kvinde, som har været forsvundet siden 2020.

Vandfuglen løb ind under de nye ejeres trailer, hvor Nellie Lucille Sullivans forrådnede rester blev fundet i en improviseret grav.

Som følge af fundet blev ægteparret Mark Alan Barnes og Angela Lucille Wamsley - Nellies barnebarn - fra North Carolina anklaget for hendes død.

Mark og Angela boede tidligere i traileren under hvilken Nellies rester blev fundet.

"Tilsyneladende løb anden ind under traileren ved 11 Beady Eyed Lane, og som de jagtede deres kæledyrsand, løb de over den container, som Nellie Sullivan befandt sig i," udtaler Sgt. Mark Walker fra Buncombe County Sheriff's Office ifølge Oxygen, hvorefter han tilføjer: 

"Hvis jeg kunne tildele anden en medalje, havde jeg gjort det." 

Angie Tullis, kaptajn for Criminal Investigation Division hos Buncombe County Sheriff's Office, har tidligere udtalt, at man siden hendes forsvinden har arbejdet hårdt.

"Lige siden begyndelsen af denne sagt har vi søgt efter Ms. Sullivan. Vi kan nu give hende den respekt, hun fortjener, og hun kan nu genvinde værdigheden i det liv, hun engang levede." 

Foto: Buncombe County Sheriff's Office

Foto: Buncombe County Sheriff's Office

Nellies identitet blev bekræftet ved en efterfølgende obduktion, men årsagen til hendes død er endnu ikke blevet offentliggjort.

Tilbage i december 2020 blev Mark og Angela anholdt i forbindelse med Nellies død, og efterforskerne i North Carolina beskyldte Mark for at have begravet Angelas bedstemor.

Ingenting blev fundet under de lokale søgninger, og Nellies naboer insisterede på, at hun forsvandt år tilbage.

Ifølge Oxygen beskrev en af Nellies naboer, Belinda Moody, Nellie som en "sød lille gammel dame".

"Det generer mig virkelig meget. Jeg vil gerne vide, hvad der er sket med hende." 

Mark og Angela er i øjeblikket tilbageholdt i et detentionscenter i Buncombe County og deres kautioner er sat til 168.000 dollar og 32.000 dollar hhv 

Parret er ikke fremmede for at komme i klammeri med politiet - de er blevet anklaget for dyremishandling, besiddelse af narkotikaudstyr og besiddelse af syntetisk cannabinoid, for blot at nævne nogle få.

I marts blev der tilføjet yderligere anklager, herunder bedrageri og forfalskning, ulovlig besiddelse, ulovlig transport samt flere anklager om ulovlig handel med heroin.