Kate i stor sorg: Fik hjerteskærende besked over telefonen

Foto: Shutterstock
Hertuginde Kate vidste slet ikke, hvad der ventede hende, da hun trykkede ja tak til opkaldet.

Mest læste i dag

Udadtil virker prins William og hertuginde Kate i dag som et harmoisk par. Sådan har det ikke altid været. De mødtes som meget unge på universitetet og alt har ikke været røde roser siden da. I en periode gik de fx fra hinanden, inden de dog fandt sammen igen. Den episode er blevet aktuel igen de seneste dage, da den britiske historiker Robert Lacey omtaler den i sin nye bog Battle of Brothers, der har den engelske kongefamilie som omdrejningspunkt. Sådan fortæller den britiske avis The Mirror.

Historikeren deler i bogen en opsigtsvækkende anekdote, der formentlig ikke ligefrem vækker glade minder, når William eller Kate tænker tilbage på det. Da prins William og Kate Middleton mødte hinanden i 2001, gik alt dog godt. De fangede interesse for hinanden,  da de begge studerede på det skotske universitet The University of St Andrews. Der gik ikke lang tid, før turtelduerne flyttede sammen. Allerede i 2002 fik de fælles adresse. I første omgang dog i et bofællesskab sammen med nogle fællesvenner. Deres fælles historie var dog sat igang.

Denne kørte dog midlertidigt fast i 2007, fortæller historikeren Robert Lacey i sin nye bog. 

Ud af det blå ringer telefonen

Igennem en periode gik det dårligere for de to, og tilsidst havde prins Willian - ifølge Battle of Brothers-forfatteren - fået nok. Dengang i 2007 arbejdede Kate Middleton som indkøber i en modevirksomhed. Det var netop her hun opholdt sig, da hendes telefon begyndte at ringe under et møde. Den fremtidige hertuginde tog i mod opkaldet, der viste sig at komme fra prins William. Efter en lang samtale var der ikke mere at gøre, parret var gået fra hinanden. 

Selvom Kate måtte færdiggøre sin arbejdsdag som single, så holdt det som bekendt ikke ved. Allerede et par måneder senere var parret sammen igen, og det har de - så vidt offentligheden ved - været lige siden. Nogle år efter deres brud - nemlig i 2011 - blev parret gift. Det er de fortsat. Siden er den lille familie blev udvidet med tre børn. 

 

Anbefalet til dig