Kate knust: I tårer, da hemmelighed kommer frem

06/1/21 12:37

Christian Granhøj Skouboe

Foto: Shutterstock
Journalister fik færten en ellers velbevogtet royal hemmelighed.

Fra at finde en dato, der fungerer for alle til at beslutte hvilke arbejdskolleger, der skal udelades fra gæstelisten, så kan det tage lang tid at planlægge og arrangere drømmebrylluppet.

Men det kongelige par, Kate Middleton og prins William, havde i sin tid kun fire måneder til at ordne alt inden deres bryllup. Nu fortælles det, at det førte til tårer bag kulisserne, da detaljer om en af ​​de vigtigste dele af dagen blev lækket til pressen.

De fleste brude bruger lang tid på at finde den helt rigtige kjole. 

Det gør man også, hvis man skal giftes med en tronarving, derfor fik det også hertuginde Kate til at bryde sammen, da flere britiske medier før brylluppet kunne fortælle, at Kate Middelton havde valgt designeren Sarah Burton fra modehuset Alexander McQueen til at stå for kjolen til den store dag. 

Det fortæller The Mirror

Knust

Nyheden om valget af designer blev blandt andet bragt i avisen The Sunday Times, der skrev:

"En kilde i modeverdenen fortæller, at kjolen vil være en blanding af Middletons egne design-idéer og Burtons dybe viden og forståelse af high fashion."

I en ny udsendelse på den britiske tv-kanal Channel 5 hævder hofreporter Katie Nicholl, at det knuste den fremtidige hertuginde af Cambridge, at nyheden om hendes brudekjole slap ud til offentligheden. 

"Bag kulisserne på slottet tror jeg, at det forårsagede tårer, fordi Kate havde gjort alt, hvad hun kunne, for at holde brudekjolen hemmelig," udtaler Katie Nicholl i tv-udsendelsen, Secrets of the Royal Dressmakers, der netop dykker ned i de prægtige kjoler, som følger med livet i et kongehus.