Kate Middleton afslører: "Dem som siger de ikke gør, de lyver"

03/7/22 06:55

Henrik Rothenbücher

Foto: Shutterstock
Kate åbner ærligt op.

Prins William og Kate Middleton har tre børn - prins George på otte år, prinsesse Charlotte på syv år og prins Louis på fire år. Det royale par har indimellem har meget at se til, med royale pligter og velgørenhedsarbejder, derfor kan det heller ikke undgås, at nogle pligter indimellem må overlades til lidt personale.

Men ud over de royale pligter - og at familien bor på Kensington Palace - så lever de et forholdsvist normalt liv. Derfor varetager de også helst selv, størstedelen af “forældre-opgaverne”, heriblandt især opdragelsen af deres tre børn.

En kilde tæt på parret afslører, at der er nogle helt strikse regler, når det kommer til børnenes opdragelse og disciplin. En af de vigtigste regler er blandt andet, at det er fuldstændig udelukket at råbe af børnene og hinanden. Det skriver Mirror.

Derfor har de indført en særlig “sofa-metode”, som de i stedet for bruger, når situationen spidser til. Når der opstår situationer, hvor børnene gør noget som de ikke må, bruger Kate og William derfor metoden.

I alt sin enkelhed, går metoden ud på, at fjerne børnene fra situationen og sætte sig ned med dem og få en “sofa-snak”. 

“Tingene bliver forklaret og konsekvenserne bliver gjort klare - og de (Kate og William, red.) råber aldrig af dem (børnene, red.). At råbe er fuldstændig udelukket og ved den mindste antydning af, at børnene råber af hinanden, bliver de prompte flyttet hvert til sit,” fortæller kilden.

Fortæller ærligt om skyldfølelse

Kate har i et tidligere interview med Giovanna Fletcher, i podcasten Happy mum, Happy baby, ærligt fortalt om de følelser hun oplever i forbindelse med at være mor - heriblandt “mor-skyldt” (dårlig samvittighed, red.). 

I podcasten blev Kate spurgt om hun nogensinde føler “mor-skyld” - og til det svarede Kate Middleton helt ærligt:

“Ja absolut - og dem som siger de ikke gør, de lyver,” lød svaret fra hertuginden. 

“Ja, hele tiden. Selv denne morgen, hvor jeg skulle på besøg her, spurgte George og Charlotte, hvorfor jeg ikke kunne nå at køre dem i skole. Det er en evig udfordring - du hører det hele tiden fra mødre, selv mødre som ikke nødvendigvis skal jonglere familie- og arbejdsliv," fortsætter hun.

Hun fortæller også, at hun ofte betvivler sine egne beslutninger og dømmekraft - men konstaterer også, at det sikkert er en del af, at være mor. 

Hun fortæller også et råd, som “en meget vis mand” engang fortalte hende.

“Jo flere mennesker dine børn har omkring sig, som er trygge, omsorgsfulde og fyldt med kærlighed, jo bedre. Det tog noget af vægten fra mine skuldre, for vi har alle gode og dårlige dage - så kan man læne sig op af en, som ikke har en dårlig dag, samme dag som dig selv,” fortæller Kate om rådet.