Kate overrasker med kærlig gestus: "Hun er en virkelig, virkelig dejlig person"

08/12/20 12:14

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock
38-årige Kate Middleton (døbt Cathrine, men kaldt ofte kaldt Kate, red.) har under lockdown, taget sig god tid til at gøre en forskel for andre.  En af dem, som hun har gjort en stor forskel for, er 85-årige Len, som er syg af blærekræft. Samtidig med at han selv er syg, tager han sig af sin kone Shirley på 84 år, som er ramt af Alzheimers.  Da landet lukkede ned, isolerede de to sig - for de var i dén grad, i risikogruppen, hvis de blev smittet med coronavirus.  En dag ringede telefonen i hjemmet og Len fik sig noget af en overraskelse, da han besvarede opkaldet. I den anden ende af røret var der nemlig en kvinde, som præsenterede sig som hertuginde Kate. Hun brugte nemlig sin tid på, at ringe til folk som var ramt af ensomhed, under corona-nedlukningen. Det skriver The Sun. Inden samtalen rigtigt gik i gang, måtte Len dog lige spørge, hvordan han måtte tiltale hende - men det var nemt, for hertuginden bad ham “bare kalde hende Cathrine”.  Efter få dage kom endnu en overraskelse I over en halv time sludrede de to om løst og fast. Både om Kate og Williams børn som legede i haven, mens de to talte og om at Len har en stor kærlighed for italiensk mad. Det første samtalen videre hen på, om Len mon også selv lavede sin egen pasta, men det måtte han tilstå at han ikke gjorde - for han havde ingen pastamaskine og desuden krævede det også en speciel slags mel.  “Aldrig i min vildeste fantasi havde jeg forestillet mig, at jeg ville tale i telefon med den kommende dronning af England. Jeg vil for evigt huske disse samtaler. De opkald hjalp, fordi de gav mig noget at se frem til,” fortæller Len om samtalerne med Kate Middleton. Det første opkald fra Kate kom den 13 maj og kun tre dage senere fik Len sig endnu en stor overraskelse. Pludselig blev der leveret en pastamaskine hjem til det ældre ægtepar og kun et par dage efter det, blev der leveret to kilo mel til at lave pasta - begge dele med hilsen fra Buckingham Palace.  Omkring en måned senere ringede Kate endnu en gang til Len, denne gang talte de to sammen i 40 minutter.  “Jeg kan love dig, at den kvinde du ser på tv, som er blandt folk og taler til dem, det er det man får. Hun er en virkelig, virkelig dejlig person,” fortæller Len. Som også tilføjer at han allerede efter de første to sætninger, slet ikke havde følelsen af, at det var “en vigtig person” som han talte med.  Len fortæller at Kate også delte ud af hendes liv og fortalte om, at børnene havde spurgt hvordan man kunne få et fårs uld, uden at slå det ihjel. Derfor havde Kate taget børnene med ud for at se, når et får bliver klippet.  Len håber meget på, at han en dag får muligheden for møde Kate Middleton ansigt til ansigt.   

38-årige Kate Middleton (døbt Cathrine, men kaldt ofte kaldt Kate, red.) har under lockdown, taget sig god tid til at gøre en forskel for andre. 

En af dem, som hun har gjort en stor forskel for, er 85-årige Len, som er syg af blærekræft. Samtidig med at han selv er syg, tager han sig af sin kone Shirley på 84 år, som er ramt af Alzheimers. 

Da landet lukkede ned, isolerede de to sig - for de var i dén grad, i risikogruppen, hvis de blev smittet med coronavirus. 

En dag ringede telefonen i hjemmet og Len fik sig noget af en overraskelse, da han besvarede opkaldet. I den anden ende af røret var der nemlig en kvinde, som præsenterede sig som hertuginde Kate. Hun brugte nemlig sin tid på, at ringe til folk som var ramt af ensomhed, under corona-nedlukningen. Det skriver The Sun.

Inden samtalen rigtigt gik i gang, måtte Len dog lige spørge, hvordan han måtte tiltale hende - men det var nemt, for hertuginden bad ham “bare kalde hende Cathrine”. 

Efter få dage kom endnu en overraskelse

I over en halv time sludrede de to om løst og fast. Både om Kate og Williams børn som legede i haven, mens de to talte og om at Len har en stor kærlighed for italiensk mad. Det første samtalen videre hen på, om Len mon også selv lavede sin egen pasta, men det måtte han tilstå at han ikke gjorde - for han havde ingen pastamaskine og desuden krævede det også en speciel slags mel. 

“Aldrig i min vildeste fantasi havde jeg forestillet mig, at jeg ville tale i telefon med den kommende dronning af England. Jeg vil for evigt huske disse samtaler. De opkald hjalp, fordi de gav mig noget at se frem til,” fortæller Len om samtalerne med Kate Middleton.

Det første opkald fra Kate kom den 13 maj og kun tre dage senere fik Len sig endnu en stor overraskelse. Pludselig blev der leveret en pastamaskine hjem til det ældre ægtepar og kun et par dage efter det, blev der leveret to kilo mel til at lave pasta - begge dele med hilsen fra Buckingham Palace. 

Omkring en måned senere ringede Kate endnu en gang til Len, denne gang talte de to sammen i 40 minutter. 

“Jeg kan love dig, at den kvinde du ser på tv, som er blandt folk og taler til dem, det er det man får. Hun er en virkelig, virkelig dejlig person,” fortæller Len. Som også tilføjer at han allerede efter de første to sætninger, slet ikke havde følelsen af, at det var “en vigtig person” som han talte med. 

Len fortæller at Kate også delte ud af hendes liv og fortalte om, at børnene havde spurgt hvordan man kunne få et fårs uld, uden at slå det ihjel. Derfor havde Kate taget børnene med ud for at se, når et får bliver klippet. 

Len håber meget på, at han en dag får muligheden for møde Kate Middleton ansigt til ansigt.