Katten Stanley fanget i voldsomt skænderi: Kvinde sigtet for dyremishandling

Foto: Volusia Sheriffs Office

Den uskyldige kat blev fanget midt i et vildt skænderi.

Det er ofte børn - eller dyr - der bliver fanget i skænderier, når mor og far går fra hinanden. Det kunne nemt være gået grueligt galt, da det skete for katten Stanley. 

Heldigvis har katte som bekendt ni liv - og der har tilsyneladende været et par stykker tilbage for Stanley. 

Et skænderi mellem to ekskærester, hvoraf den ene er Stanleys ejer, gik nemlig så voldsomt for sig, at den stakkels kat pludselig var tæt på at miste livet.

Læs også

Tjek e-boks: 8.000 danskere ramt

Det skriver WFTV.

Det voldsomme skænderi udspillede sig i Volusia County, hvor politiet blev nødt til at rykke ud til trailerparkpladsen Riverwood Park Campground. Her var stemningen mellem en mand og en kvinde i dén grad ophedet.

Kastede den i floden

Kvinden var begyndt at kaste mandes ting ud og i den ombæring kastede kvinden også en transportkasse - med Stanley i - i floden. 

Stanley overlevede heldigvis. Foto: Volusia Sheriffs Office

Stanleys ejer hoppede straks i vandet for at få reddet sin kat, og det lykkedes heldigvis. Dog nåede den stakkels kat at være under vandet i omkring 20 sekunder og den blev derfor straks hentet af en dyrlæge, der kunne undersøge den. Efterfølgende har Stanley været hos Volusia County Animal Control Services, hvor han kommer sig.

Læs også

Tabte sig 40 kilo i DR-program: "Vi er tilbage hvor vi startede, plus lidt mere"

Den 53-årige kvinde, Christa Thistle, er blev derfor taget med på politistationen og sigtet for dyremishandling, hvilket hun nægter sig skyldig i.

I stedet bad hun politiet om adgang til en telefon, så hun kunne skaffe sig penge til kaution - herefter ville hun nemlig vende tilbage for at gøre det af med ekskæresten. Derfor blev hun i samme ombæring også sigtet for trusler og vold.