Kendt journalist suspenderet: Onanerede under videomøde

20/10/20 17:15

Mathias Busekist

Foto: Shutterstock
Den profillerede journalist er blevet suspenderet efter han onanerede under et videomøde.

The New Yorker har måtte suspendere deres profillerede journalist, Jeffrey Toobin, som også er en ledende analytiker hos CNN, efter han onanerede under et videomøde, hvor han snakkede med kolleger fra The New Yorker og radiostationen, WNYC.

Det skriver Vice.

Han troede ikke, de kunne se ham

Han er meget ked af, at dette er hændt. Han siger, han ikke vidste, at hans kamera var tændt.

”Jeg har begået en pinlig og åndssvag fejl. Jeg troede, at mit kamera var slukket. Jeg vil gerne undskylde over for min kone, familie, venner og kolleger,” siger Jeffrey Toobin til Vice.

Deres videomøde skulle have forestillet en simulering af præsidentvalget i USA, hvor nogle skulle spille Joe Biden og hans valghold, mens det andet hold skulle spille Donald Trump og hans valghold.

De to hold skulle gå hvert til sit, hvor de skulle afholde strategimøde. Ifølge to anonyme personer, var det da holdende kom tilbage fra møderne, at man kunne se, Jeffrey Toobin sænkede sit kamera, og man dermed kunne se, at han rørte ved sin penis.

Vidste ikke, de havde set ham

Jeffrey Toobin forlod herefter videorummet, og da han kom tilbage, var han umiddelbart ikke klar over, at de andre havde set ham onanere.

Det er ikke en ønskværdigt, at man er nødsaget til at suspendere i journalist i disse tider, hvor man blot er få uger fra præsidentvalget i USA.

Radiostationen har valgt, at man ikke længere skal samarbejde med Jeffrey Toobin. Han kan dermed ikke længere bookes til stationens indslag eller shows.

The New Yorker og CNN ønsker ikke at kommentere på, hvor lang tid han er suspenderet, og dermed skal være væk fra sin arbejdsplads.