Kendt tv-vært lider flere uger efter coronasmitte

01/8/21 17:13

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
Den verdenskendte tv-vært fik corona efter EM-finalen, som han så på Wembley Stadium

Piers Morgan er af den opfattelse, at han er blevet ramt af den smitsomme Delta-variant. Og ifølge ham selv har det ikke været let at komme på benene igen, efter at have været smittet med virusvarianten.

Det skriver B.T.

I et opslag på hans Twitter-profil afslører han, at han fortsat er meget påvirket af virussen, til trods for at det er 18 dage siden, at han blev ramt af de første symptomer.

"Dag 18 efter coronasymptomer startede, og jeg mærker stadigvæk ekstrem træthed og har kun en lille smagssans," skriver den tidligere 'Good Morning Britian'-vært på det sociale medie.

Derudover sender han også et spørgsmål ud til sine næsten otte millioner følgere på Twitter. Han ønsker nemlig at vide, om andre er blevet ramt af corona efter at være blevet vaccineret.

"Er jeg den eneste, der er blevet ramt af virussen efter at være fuldt vaccineret?" fortsætter han sit opslag.

Da han blev testet positiv for corona, var den 56-årige tv-personlighed hurtigt til at dele med omverdenen, at det var 'det hårdeste, han havde prøvet i meget lang tid'.

Han fortalte, at han led af både feber, koldsved, hoste, nysen og 'mærkelige smerter'. Han gik dog ikke i dybden med, hvad han mente med de mærkelige smerter.

"Min stemme lyder som Barry Whites, selvom jeg ikke kunne føle mig mindre som en hvalros af kærlighed," sagde Piers Morgan til Daily Mail for en uge siden, lyder det fra B.T.