Kirkegænger opdagede præst i samleje med støvsuger

18/2/23 15:05

Henrik Rothenbücher

Foto: Shutterstock
En pensioneret præst blev opdaget af en kirkegænger, mens han havde samleje med en støvsuger, men det stoppede ham ikke.

Præsten blev opdaget af en kirkegænger, der så ham have samleje med en Henry Hoover-støvsuger. Til trods for, at han blev opdaget, stoppede han dog ikke den besynderlige aktivitet.

Den 74-årige John Jeffs var kun iført et par lange damestrømper og støvsugerens dyse, som han pressede sit lem ind i, da han blev opdaget af en kirkegænger. Det skriver det britiske medie Metro.

Det er blevet beskrevet, at han 'stod mellem to mørke stole og pressede sig ind i en Henry Hoover' i Baptist Center i Middleton Cheney, Northamptonshire.

Ydermere blev det forklaret, at selvom han så dem, fortsatte han blot med at pressede sig ind i Henry Hoover, der er berømt for dens ubarmhjertige og kraftfulde sug.

Onsdag i denne uge var han i retten i Northampton Magistrates’ Court. Her nægtede han sig skyldig i episoden, som fandt sted tilbage i september 2020.

Til trods for, at han nægtede sig skyldig, blev han i retten dømt skyldig i at have krænket kirkegængerens blufærdighed.

"Hvorfor du syntes, det var bedst at bringe denne sag for en domstol, aner jeg ikke," lød det fra dommeren, da han blev kendt skyldig.

Da politiet blev tilkaldt umiddelbart efter episoden i september 2020, forklarede han til dem, at han gjorde det, fordi han følte sig 'uartig'.

Som følge af dommen, er han blevet registreret som seksualforbryder i Storbritannien. Derudover er det også blevet krævet, at han betaler sagsomkostningerne, der lyder på cirka 7.400 kroner.

Yderligere er han også blevet dømt til at skulle betale en erstatning til offeret, som var vidne til den seksuelle handling. Erstatningen lyder på cirka 1.700 kroner.

Hans forsvarsadvokat sagde, at han stadig var ved at komme sig over tabet af sin kone i en ung alder, og at han havde mange smerter, fordi han ignorerede sit helbred, og hans diabetes ikke blev medicineret korrekt.