Købte sofa i genbrugsbutik: Fik et chok over, hvad han fandt i sofapude

Udland
Foto: YouTube
En af puderne i sofaen var meget ubehagelig. Derfor besluttede de at undersøge, hvad puden indeholdt.

Mest læste i dag

Der kan være tidspunkter i livet, der er sværere end andre. Det kender en mand ved navn Howard Kirby fra Michigan i USA alt til.

I løbet af et par år blev Howard skilt, mistede en fætter til kræft, og fik fjernet en nyre. Oveni dette måtte hans ældste søn og kone flytte ind i Howards hjem, fordi sønnen mistede sit job.

Til trods for de mange bump på vejen, blev Howard ved med at holde hovedet højt. Og det ses på tydeligt på den måde, han håndterer uventede situationer - også selvom de involverer store pengesummer.

Da Howard én dag lagde vejen forbi en genbrugsbutik, endte han med at tage en brugt sofa med hjem. Det viste sig dog, at den bød på meget mere end det.

Da han kom hjem med sofaen, opdagede hans svigerdatter Diane hele 43.000 dollars i kontanter i en af sofapuderne. Puden havde virket ubehagelig, og derfor havde de besluttet at undersøge, hvad der var inde i den.

Howard og hans søn Ben var ikke engang klar over, at hun ikke lavede sjov, før de selv så pengene, der var gemt i to kuverter.

I stedet for at fejre, at de netop havde fundet 43.000 dollars, vidste Howard med det samme, hvad det rette at gøre var.

"Som en genfødt kristen, er Kristus i mig den, der faktisk gav pengene tilbage. Husker du armbåndene, WWJD? Nå, det er, hvad Jesus ville gøre," sagde han til MLive.

Howard valgte nemlig at kontakte den genbrugsbutik, hvor han havde købt sofaen. Butikken var i stand til at finde dem, der havde afleveret sofaen, så de kunne få pengene tilbage.

Familien, der havde afleveret sofaen, inviterede Howard ud at spise. Dertil sagde de også, at de ville gøre noget for at betale ham for det, han havde gjort.

"Der er så meget taknemmelighed, at det nogle gange forvirrer mit sind, hvad der sker for mig. Jeg er bare overrasket over det," sagde Howard.

Det viste sig desuden, at den sofa, der blev afleveret i genbrugsbutikken havde tilhørt deres bedstefar, som var afgået ved døden.

Det tog ikke lang tid, før nyheden om Howards ærlighed spredte sig, og folk kaste sig straks ud i at hjælpe manden, der selv havde brug for penge.

John Conversa, der er filialleder hos Eikenhout Saginaw, hørte om Howards historie og tilbød at hjælpe med bl.a. tagreparationer på Howards hus.

"Vi gør det ikke så meget for PR. Vi vil gerne fremme den slags handlinger, som han gjorde. Der er ikke ret mange mennesker i dag, der er ærlige på den måde. Det er en god ting for vores medarbejdere at se det," sagde John.

Jay Tyrrell fra Ontario besluttede sig også for at gøre noget for Howard. Han besluttede nemlig at starte en indsamling.

"Det viser, at der stadig er gode mennesker derude. Det har været meget inspirerende. Jeg håber, at hans handlinger vil få andre mennesker til at se på deres eget liv og tænke over, hvordan de kan blive bedre medlemmer af samfundet," sagde Jay.

Indsamlingen gik rigtig godt, og var glade for at kunne hjælp Howard ved at donere penge. Derfor endte det med, at der blev indsamlet næsten 16.00 dollars til ham.

"Jeg ved ikke, hvordan jeg skal sige det. Jeg er velsignet. Jeg er uden ord. Jeg har haft så meget fred, og så meget glæde, fordi jeg gjorde det, at 43.000 dollars aldrig kunne købe så meget glæde eller fred eller lykke," sagde Howard.

Anbefalet til dig