Købte jordbær i Rema 1000: Fik et chok, da hun så, hvad der gemte sig i bakken

Af: Thea Andersen

|

17/07/2023

Udland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Norske Solveig Marie blev noget overrasket, da hun så, hvad der gemte sig i bakken med jordbær.

Lige nu læser andre også

Efter en regnfuld juni i den nordlige del af Norge er sommervejret endelig kommet til Troms og Finnmarken.

Dette har glædet beboerne i området, herunder Solveig Marie Falch Gundersen fra Finnsnes, der havde planlagt at nyde det gode vejr i fulde drag. For at forkæle sig selv havde hun købt to bakker med norske jordbær hos Rema 1000.

Desværre blev hendes planer om at nyde jordbærrene forstyrret af en mærkelig opdagelse.

Det skriver norske DinSide.

Fredag morgen opdagede Solveig noget usædvanligt i bunden af ​​den ene bakke. Hun fandt et glas, der lignede tigerbalsam, og skriften på det var slidt væk.

Da hun åbnede glasset, kunne hun bekræfte, at det duftede af tigerbalsam og havde en hård konsistens.

Foto: Privat

Hun undrer sig og mistænker, at jordbærrene måske ikke er norske alligevel.

Solveig har allerede kontaktet Rema 1000-butikken, hvor hun købte jordbærrene, men har endnu ikke fået svar. For en sikkerheds skyld besluttede hun sig for ikke at spise jordbærrene og serverede kun den anden bakke med jordbær for sine gæster senere på aftenen.

Kommunikationsdirektør Pia Gulbrandsen fra Bama, som er en af ​​de største distributører af frugt og grøntsager i Norge, mener, at tigerbalsammen er endt i bakken ved et uheld under plukningen.

"Det er meget ærgerligt, og noget vi beklager dybt," skriver hun i en e-mail til Dagbladet og tilføjer, at Bama har rutiner for at undgå sådanne hændelser:

"De plukkere, der arbejder for den enkelte producent, er uddannet i skrappe hygiejneregler, så det er heldigvis noget, vi sjældent ser."

Bama har modtaget oplysninger om tid og sted for købet og vil kontakte den relevante producent for at bede om en skærpet kvalitetskontrol af jordbærrene.

Anbefalet til dig