Konen fandt skjult kamera og meldte ham til politiet: Så gjorde de chokerende fund på harddisk

Udland
Foto: Redding Police Department
Foto: Redding Police Department
En 34-årig mand er blevet anholdt, efter hans kone fandt et skjult kameraet på deres badeværelse i hjemmet.

Mest læste i dag

34-årige Ryan Rovito blev den 8. marts konfronteret af sin kone, fordi hun havde fundet et skjult kamera, som han havde monteret på gæstebadeværelset i deres hjemmeside.

Det oplyser Redding Police Department ifølge New York Post.

Manden gik til bekendelse og sagde, at han havde kendskab til kameraet. Han sagde også, at han nok skulle sørge for at bortskaffe det. Konen valgte dog at håndtere situationen på en anden måde.

Den 34-årige mands kone havde allerede gemt både kameraet og den harddisk, som det var koblet til, så det kunne bruges som bevismateriale i en kommende sag.

Hun besluttede sig derfor for, at det rette at gøre, ville være at tage kontakt til det lokale politi. Det gjorde hun, hvor hun forklarede, at hun var bekymret for, at han havde filmet deres børn, mens de befandt sig på badeværelset.

Naturligvis fik det politiet til at reagere, da de fik en dommer til at underskrive en kendelse, så de kunne inddrage både kamera og harddisk, som var blevet inddraget af mandens kone.

Efter at have afhentet begge dele, begyndte politiet at undersøge, hvad de indeholdt. Her blev det opdaget, at den 34-årige mand havde opbevaret mere end 900 billeder med børnepornografisk indhold. Hertil blev der også fundet flere videoer, der stammer fra badeværelset.

I videoerne kan man se både børn og voksne, der benytter sig af badeværelset. Fælles for dem er, at de ikke er opmærksomme på, at de bliver optaget af det skjulte kamera, som den 34-årige Ryan Rovito havde monteret.

Det resulterede i, at der blev udstedt en arrestordre på Ryan Rovito den 9. marts. Kort tid efter blev han stoppet af færdselsbetjente, der kunne se, at der var en aktiv arrestordre på ham, hvorfor han naturligvis blev anbefalet.

Anbefalet til dig