Konge fængslede elskerinden - nu er hun benådet og med på tysk luksusresort

02/9/20 09:12

Christian Granhøj Skouboe

Kongens tidligere elskerinde er også uddannet pilot. Nu skal hun være en af hans "sex-soldater". Foto: Privatfoto
Sidste år blev hun fængslet, men nu er kongens elskerinde igen på fri fod.

Den thailandske konge har benådet sin tidligere elskerinde, så hun nu kan slutte sig til hans harem i Tyskland. Elskerinden - der også er pilot - blev ellers fængslet af kongen tilbage i oktober sidste år, ford hun angiveligt skulle været "illoyal"

Siden oktober 2019 har offentligheden ikke altid vidst, hvor Sineenat Wongvajirapakdis har opholdt sig. Kongen skulle angiveligt have frataget sin tidligere elskerinde hendes titler og fængslet hende, da han mente hun var illoyal, da hun angiveligt havde ambitioner om at blive dronning. 

Betjenes af "sex-soldater"

Men den 27. august lettede et Boeing 737-fly fra kongens private flåde og fløj mod Bangkoks Lat Yao Central Women's Prison.

Et kvindefængel hvor kongens elskerinde angiveligt skulle opholde sig. Ifølge journalisten Andrew MacGregor Marshall, en regional ekspert, blev hun fløjet til München med et tankstop i Dubai, hvor hun personligt blev modtaget af kongen og kørt til Grand Hotel Sonnenbichl i den tyske ferieby Garmisch-Partenkirchen.

Det fortæller Daily Mail med henvisning til det tyske tidsskrift Bild, der tidligere har fortalt, at kongen tilbringer meget af sin tid under pandemien på hotellet og angiveligt forvandlede sin fjerde etage til et fritidshus, hvor hans seksuelle behov betjenes af en personlig harem af "sex soldater."

Elskerinde er nu - angiveligt - igen en del af kongens harem. Foto: Privatfoto

Elskerinde er nu - angiveligt - igen en del af kongens harem. Foto: Privatfoto

 

Forbudt at besøge sextagen 

The Mail rapporterer, at på trods af at kongen har samlet kvinderne som en kommende militær enhed og adlyder hans ordrer, sagde en hotelarbejder, at det er forbudt, at personalet besøger etagen på grund af kongens diplomatiske immunitet.

Før Wongvajirapakdi blev udnævnt til kongens medhustru, havde hun uddannet sig som pilot i Thailand og i udlandet: Derudover havde hun også gjort tjeneste i kongens egen livvagtenhed. I juli 2019 blev hun udnævnt som "kongelig gemal" for at markere kongens 67-års fødselsdag. Det var første gang i næsten et århundrede, at en thailandsk monark havde taget en gemalinde.

Kongen giftede sig med sin fjerde kone, dronning Suthida, i 2018, men dronningen tilbringer det meste af sin tid på Hotel Waldegg i Engelberg, Schweiz, uden sin mand.