Krise efter awardshow: Op til flere er påvirket

18/1/23 11:07

Nicolai Haugsted

Foto: Shutterstock
Golden Globe-uddeling endte uheldigt.

Det var ikke kun de heldige vindere, der kunne gå fra awardshowet med mere end de ankom med.

En række af Hollywood- og TV-stjernerne, der var til stede til det glamourøse Golden Globe-awardshow, er siden aftenens prisuddeling blevet teste positiv for COVID-19. Det skriver Ekstra Bladet.

Hvad der skulle have været en aften med underholdning og takketaler den 11. januar, viste sig at have en uinviteret gæst med på gæstelisten.

Berømtheder som Collin Farrell, Brendan Gleeson, Michelle Pfeiffer og Jamie Lee Curtis har alle udtalt, at de er testet positive for Corona siden prisuddelingen. Dette er til trods for at adgangskravet til awardshowet var fremvisning af en negativ corona test

På grund af smitten har en række af gæsterne været nødsaget til at aflyse fremtidige arrangementer, så som den opkommende Critics Choice Awards. 

Blandt andet skulle Michelle Pheiffer have overværet hendes kollega Jeff Bridges modtage hans Lifetime Achievement Award til Critics Choice Awards-uddelingen, som hun skulle have overrakt til den legendariske skuespiller.. 


“Jeg er så ked af at gå glip af Critics Choice Awards i dag. Jep, Covid” skrev hun i et opslag på hendes Instagram-profil. Du kan se opslaget her: