Kronprinsesse hastet på hospitalet

06/1/21 09:00

Christian Granhøj Skouboe

Genrefoto. Foto: Rigspolitiet
Kort efter ulykken blev hun fragtet til et hospital og indlagt.

Det er lidt småt med skisport i Danmark. Det er dog ikke tilfældet i vores skandinaviske nabolande. Her er der ikke så langt til de gode pister og landene ligger mere nordligt, derfor dyrker en større del af befolkningen skisport. 

Det skal man dog passe på med. Det måtte en kongelig sande i et par feriedage kort før jul. 

Inden julen sidste år var kronprinsesse Mette-Marit og resten af den danske kronprinsfamilie taget et par dage til Uvdal, hvor de har en fjeldhytte. Området er i særdeleshed kendt som et skisports-paradis, skriver Se og Hør i Norge. 

Her gik det så galt for kronprinsesse Mette-Marit, at hun måtte hastes akut til et nærliggende hospital. 

Indlægges natten over

Familien var på vej op på løjperne, da uheldet fandt sted, fortæller Se & Hør. 

I løbet af dagen 21. december var Mette-Marit på vej op ved hjælp af en skiflift sammen med sin datter prinsesse Ingrid Alexandra. Da de skulle stige af liften, indtraf uheldet dog. Deres ski kom i vejen for hinanden, så kronprinsesse Mette-Marit faldt.    Ifølge ugebladet havde hun så stærke smerter, at hun blev straks blev sendt på hospitalet. Her kunne det konkluderes, at hun havde pådraget sig et brud på halebenet, derfor overnattede hun på hospitalet. 
Julen blev dog ikke spoleret. Juleaften fejrede kronprinsfamilien sammen med andre medlemmer af den svenske kongefamilie i deres hus i Skaugum. Efterfølgende skulle familien igen have besøgt Uvdal. Den plan valgte de dog at skrinlægge, oplyses det.