”Kulturelt sammenstød”: Anerkendte ikke Meghan Markles berømmelse

Udland
Meghan fik ikke respekt nok for sin berømmelse, og personalet på Buckingham Palace gad ikke adlyde hende. Foto: Shutterstock.
Der har landet mange fyringer fra Meghan Markles hånd efter hun blev gift med Harry. Det meste af hendes personale er blevet udskiftet. En kongelig ekspert mener at have svaret på, hvorfor Meghan ikke kan med sit personale.

Mest læste i dag

 

Meghan Markle og Buckingham Palace personale havde et ”kulturelt sammenstød”, fordi personalet ikke anerkendte hende som berømthed og manglende respekt for hierarkiet. Det hævder kongelig ekspert.

Ikke begejstrede

Meghan og Buckingham Palace personale havde ofte et dårlig samarbejde, og den kongelige ekspert

Camilla Tominey mener, at det var fordi, at personalet var mindre begejstrede for Meghans ”showbiz-glans”. Det skriver Daily Mail.

Den tidligere Hertuginde af Sussex, Meghan der har rundet 38 år er nu rykket helt væk fra England, og bosatte sig først i Canada, men er sidenhen rykket til Californien med Harry og deres fælles søn, Archie på 11 måneder.

Nu er det kommet frem, at Meghan ikke brød sig om at hendes hjælpere tilsyneladende ikke var imponerede over hendes showbiz-historie.

Til ”The New Yorker” mente ”The Telegraphs” kongelige ekspert, Camilla Tominey, at personalet på Buckingham Palace var mindre begejstret for de egenskaber, der gjorde Meghan uimodståelig for pressen. Herunder hendes showbiz-lyster, selvtillid og feministiske meninger.

Camilla, der dækkede den kongelige familie i mere end et årti før Meghans ankomst, hævdede, at Harry og Meghans krav ikke faldt godt med de kongelige hjælpere.

Som i Downton Abbey

Camilla fortalte, at der var et 'sammenstød af kulturer' mellem hertuginden og det kongelige personale, fordi hun ikke forstod de mange uskrevne traditioner i institutionen.

Camilla sammenligner hele optrinet med serien Downton Abbey – hvor der også er et hierarki af personale, der har været på Buckingham Palace i mange år for at tjene dronning og land.

Og personalet ville ikke tage i mod ordrer fra Meghan. Derfor var det svært for Meghan at være i England, og hun har rykket telepælene op og sagt farvel til det kongelige liv. 

Den 31. marts var det officielt slut, og Meghan og Harry bor nu i Los Angeles, som også er Meghans hjemby, og der hvor hendes mor Doria Ragland bor. 

 

 

Anbefalet til dig